Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλες νίκες για ΑΕΚ και Καβάλα

Η Καβάλα έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής καθώς επικράτησε στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 2-0. Στην Κρήτη η παράδοση συνεχίστηκε με την ΑΕΚ να κερδίζει με 3-2 τον Εργοτέλη.


ΠΑΟΚ – ΚΑΒΑΛΑ 0-2

Για τρίτη συνεχή αγωνιστική έμεινε χωρίς νίκη ο ΠΑΟΚ ο οποίος συμπλήρωσε 360 λεπτά χωρίς γκολ. Η Καβάλα άνοιξε το σκορ στο 37ο λεπτό με τον Νικουλάε μετά από αντεπίθεση και προσωπική προσπάθεια του Αμπντούν.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κουρασμένοι από την προσπάθεια που κατέβαλαν στην Μόσχα, με το μυαλό τους στον ημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ αλλά και απλήρωτοι δεν είχαν την διάθεση να αντιδράσουν. Μισή ώρα πρίν από την λήξη του παιχνιδιού η Καβάλα πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ρίος, ο οποίος σούταρε από καλή θέση και νίκησε τον Κρέσιτς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΕΚ 2-3

Η παράδοση που θέλει την ΑΕΚ να μην έχει χάσει ποτέ από τον Εργοτέλη στην Κρήτη συνεχίστηκε και φέτος. Παρα τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τις απουσίες η «ένωση» κέρδισε και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τέρματα των Μπλάνκο (36΄) και Μπερνς (49΄), μείωσε για την ομάδα του Ηρακλείου με πέναλτι ο Λεάλ, στο 60ο λεπτό, ο Γεωργέας έκανε το 1-3 στις καθυστερήσεις και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Φραγκουλάκης με φάουλ, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα. Στη φάση που καταλογίστηκε η "εσχάτη των ποινών" αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μανωλάς

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: