Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Το μυστηριώδες φυλακτό της Αντζελίνα στον Μπραντ


Η 35χρονη σταρ έχει αφήσει εποχή με τον εκκεντρικό τρόπο που είχε βρει να δείξει την αγάπη της στον πρώην σύζυγό της, Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) –φορούσαν από ένα μπουκαλάκι στον λαιμό, ο ένας με το αίμα του άλλου!


Αρκετά χρόνια μετά η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δωρίσει στον τωρινό σύντροφο και πατέρα των έξι παιδιών της (τριών βιολογικών και τριών υιοθετημένων), Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) κάτι να τον… φυλάει.
Ο Μπραντ και η Αντζελίνα είναι πάντα διακριτικά διαχυτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους.
Ο Μπραντ και η Αντζελίνα είναι πάντα διακριτικά διαχυτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Έτσι, ανέθεσε στον σχεδιαστή κοσμημάτων Ρόμπερτ Προκόπ (Robert Procop) –ο οποίος έχει την έδρα του στο Λονδίνο- να κατασκευάσει ένα μικροσκοπικό διαμαντένιο μεγαγιόν για τον καλό της. Όχι ό,τι κι ό,τι όμως!

Εκτός του ότι η Τζολί πλήρωσε ένα σεβαστό ποσό –της τάξεως των έξι ψηφίων σίγουρα- του ζήτησε να χαράξει και ένα "τοσοδούλικο" μήνυμα αγάπης επάνω του. Τι έγραψε όμως επάνω στο φυλαχτό η Αντζελίνα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

"Δεν μπορώ να σας πω τι γράφει, και για να το δείτε μόνοι σας θα χρειαστείτε σίγουρα μικροσκόπιο", ξεκαθαρίζει ο ίδιος ο Προκόπ.

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι το μενταγιόν είναι βασισμένο στα φυλαχτά των αρχαίων Αιγυπτίων που περιείχαν διάφορα κρυμμένα μηνύματα.

Βέβαια, η συνεργασία της Αντζελίνα με τον σχεδιαστή, ο οποίος ειδικεύεται σε αυτή την τεχνοτροπία των κρυμμένων μηνυμάτων με λέιζερ, δεν σταματά εδώ, αφού όπως έγινε γνωστό οι δυο τους θα συνεργαστούν σε μια σειρά που θα υπογράψουν από κοινού και θα έχει το όνομα "The Style Of Jolie" (Το στυλ της Τζολί).

Πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: