Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Επιστρέφει η "Ελένη" στο "Νησί" !



Αναμφισβήτητα αυτός ήταν ο ωραιότερος τηλεοπτικός ρόλος της καριέρας της...
Αναμφισβήτητα αυτός ο ρόλος ήταν ο ρόλος εκείνος που έδωσε την ευκαιρία στην Κατερίνα Λέχου να μας ξεδιπλώσει ένα διαφορετικό και... εντελώς συγκλονιστικό πρόσωπο. Αναμφισβήτητα αυτός ο ρόλος ήρθε την απογείωσε και σίγουρα, τόσο η δική της καταλυτική παρουσία, στα πρώτα επεισόδια του "Νησιού", όσο και η στυγκλονιστική ερμηνεία του Στέλιου Μάινα στον ρόλο του "Γιώργη", συνέβαλαν απίστευτα στο να εκτοξευθεί η σειρά στους πίνακες τηλεθέασης και να αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς φίλους.

Ετσι, λοιπόν, αν ήσασταν φαν της Κατερίνας Λέχου και σας κακοφαίνεται που λείπει απο το "Νησί", σας έχω ευχάριστα νέα ! Η Κατερίνα επιστρέφει και πάλι στο "Νησί" της ! Ναι, ναι, η "Ελένη" γυρίζει για λίγο πίσω... Φυσικά και θα αναρωτιέστε πως θα γίνει αυτό απο την στιγμή που σύμφωνα με το σενάριο, την είδαμε να φεύγει απο την ζωή !

Ο τρόπος είναι απλός... Την επόμενη Δευτέρα θα δούμε την "Ελένη" να επιστρέφει στην τηλεόραση του Mega, μέσα απο ένα εκτενέστατο φλας - μπακ που θα γίνει κατά την διάρκεια του επεισοδίου και έτσι όλοι μας, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και πάλι για λίγο την Κατερίνα !
Πηγη:tlife.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: