Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Νέες απειλές από τη Βόρεια Κορέα

Η Βόρεια Κορέα απείλησε σήμερα να εξαπολύσει επίθεση εφόσον διεξαχθεί η κοινή στρατιωτική άσκηση μεταξύ αμερικανικών και νοτιοκορεατικών δυνάμεων που είναι προγραμματισμένη για αυτή την εβδομάδα.


Όπως μετέδωσε το επίσημο βορειοκορεάτικο ειδησεογραφικό πρακτορείο KCNA, η Πιονγκγιάνγκ θα προχωρήσει σε "αντίποινα" στις ασκήσεις που αναμένεται να ξεκινήσουν την Δευτέρα, με σκοπό να μετατρέψει τη Σεούλ, την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας, σε "θάλασσα φωτιάς", αναφέρεται στο τηλεγράφημα του πρακτορείου.

Στο μεταξύ, η Πιονγκγιάνγκ φοβάται και τη λαϊκή εξέγερση, αφού νωρίτερα το KCNA είχε μεταδώσει ότι η Βόρεια Κορέα δεν θα διστάσει ν’ ανοίξει πυρ εναντίον της Νότιας εάν συνεχιστεί η «προπαγάνδα» και η «επιχείρηση ψυχολογικού πολέμου» που κάνει η τελευταία στην παραμεθόριο, στέλνοντας μπαλόνια με αντικυβερνητικά συνθήματα στο έδαφος της πρώτης.

Τα φυλλάδια των νοτιοκορεατών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, περιέχουν πληροφορίες για τη λαϊκή εξέγερση στην Αίγυπτο και παρακινούν τους βορειοκορεάτες να την μιμηθούν, στο πλαίσιο μιας ‘ψυχολογικής εκστρατείας’, όπως δήλωσε βουλευτής την Παρασκευή.

Ο στρατός της Νότιας Κορέας ρίχνει επίσης τρόφιμα, φάρμακα και ραδιόφωνα στους πολίτες της Βόρειας Κορέας σε μια προσπάθεια να τους ενθαρρύνει να επιδιώξουν αλλαγή καθεστώτος.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: