Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο Γιώργος Λάνθιμος στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Ποιές ήταν οι δύο συνοδοί του;

Ο σκηνοθέτης του "Κυνόδοντα" και οι δύο συνοδοί του στο Λος Άντζελες


Μπορεί να αποχώρησε από την 83η τελετή απονομής των Όσκαρ χωρίς το χρυσό αγαλματίδιο, όμως ο Γιώργος Λάνθιμος έκανε αισθητή την παρουσία του, τόσο τη μεγάλη βραδιά, όσο και τις προηγούμενες ημέρες, όταν διοργανώθηκε προς τιμήν του δείπνο από το Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου σε πολυτελές εστιατόριο του Λος Άντζελες.

O υποψήφιος για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας για τον "Κυνόδοντα", έχασε από την Δανέζικη ταινία "Ίσως, Αύριο". Στο κόκκινο χαλί του Kodak Theatre ο Γιώργος Λάνθιμος εμφανίστηκε με την σύντροφό του, ηθοποιό Αριάν Λαμπέντ (γνωστή από το ρόλο για τον οποίο βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ Βενετίας, στην ταινία "Attenberg") και την πρωταγωνίστρια της ταινίας του, Αγγελική Παπούλια.

Ο Γιώργος Λάνθιμος φορούσε tuxedo Ermenegildo Zegna, ενώ και οι δύο γυναίκες φόρεσαν τουαλέτες Gucci. Μετά την τελετή πραγματοποιήθηκε πάρτι προς τιμήν του Έλληνα δημιουργού στο εστιατόριο "Isla" από τους Έλληνες ομογενείς.

Δύο ημέρες πριν τα Όσκαρ πραγματοποιήθηκε κάλεσμα προς τιμήν των υποψηφίων σκηνοθετών για Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας στο Μπέβερλι Χιλς. Εκεί ο Γιώργος Λάνθιμος συναντήθηκε με τους συνυποψηφίους του σκηνοθέτες, αλλά και με σταρ όπως η Ανέτ Μπένινγκ, επίσης υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερης Ηθοποιού.



Πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: