Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Μετά τη δίαιτα, τι;



Ας υποθέσουμε ότι έχετε φτάσει στο ιδανικό σας βάρος. Σήμερα το πρωί, ωσάν θαύμα, είδατε τον μαγικό αριθμό να σας κλείνει το μάτι. Και τώρα, τι;


1. εάν επιθυμείτε διακαώς να παραμείνετε στο ιδανικό σας βάρος, πολύ απλά, απαγορεύεται να επιστρέψετε στις παλιές, κακές συνήθειες, της πολυφαγείας. Για το υπόλοιπο της ζωής σας πρέπει να τρέφεστε υγιεινά, απλά τώρα δώστε την πολυτελεια στον εαυτό σας, μία φορά την εβδομάδα να τρώτε την αγαπημένη σας λιχουδιά.

2. μη ξεχνάτε ποτέ ότι αυτό που σας έφερε πίσω στα ιδανικά κιλά, δεν ήταν μια δίαιτα εξπρές, αλλά ένα ισορροπημένο διατροφολόγιο, που περιελάμβανε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε για να είστε υγιής.

3. πιθανότατα, αφού φτάσετε στον στόχο σας, να νιώσετε μία δυσαρέσκεια απέναντι στις ατελείωτες ώρες που περάσατε στο γυμναστήριο και να μπείτε στον πειρασμό να το εγκαταλείψετε. Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να πειραματιστείτε και να βρείτε αυτό το είδος γυμναστικής που σας πάει. Αν δε θέλετε να ξαναδείτε διάδρομο, αρχίστε το έντονο περπάτημα. Αν βαριέστε να περπατάτε μόνη σας, πηγαίνετε κολυμβητήριο ή γραφτείτε σε μαθήματα χορού.
Πηγη:nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: