Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ηathaway-Franco: «είπαν όχι στα Όσκαρ!»


Σε οποιονδήποτε πρότειναν να παρουσιάσει τα Όσκαρ δεν θα το σκεφτόταν και πολύ. Με την πρώτη, θα έλεγε «ΝΑΙ»! Όχι όμως και οι Anne Hathaway και James Franco, που αρχικά τα είχαν απορρίψει!


«Όταν μου ζήτησαν να το κάνω, είπα “όχι ευχαριστώ, δεν νομίζω πως είναι κάτι που μου ταιριάζει”», είπε η Anne Hathaway όταν της τηλεφώνησαν για να της το προτείνουν.

Μόνο όταν της τηλεφώνησαν μερικές εβδομάδες αργότερα και την ενημέρωσαν ότι συμπαρουσιαστής της θα είναι ο James Franco δέχτηκε! «μόλις το άκουσα είπα: “μμμ.. αυτό είναι ενδιαφέρον”!».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο 32χρονος Franco, που αν και αρχικά το έπαιζε «βαρύ πεπόνι», στο άκουσμα της 28χρονης Hathaway είπε: «Την θαύμαζα εδώ και πολλά χρόνια». Και συνέχισε αστειευόμενος: «ενθουσιάστηκα όταν έμαθα ότι θα είναι και η Anna, αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι έχει δεσμό και ο ενθουσιασμός μου… εξαφανίστηκε!»

«Oοο… James… είναι αμοιβαίο!», του απάντησε η έκπληκτη Hathaway,καθώς το "οσκαρικό" ζεύγος ήταν καλεσμένο σε τηλεοπτική εκπομπή.

Λέτε να φουντώσει κάνα ειδύλλιο ανάμεσα τους; Διόλου παράξενο, με αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν τελευταία στο Hollywood!...

Πηγή: star.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: