Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Φερέιρα ως το 2013


Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι ικανοποιημένη από το έργο του Ζεσουάλδο Φερέιρα και πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σκέψη ανανέωσης ως το 2013.


Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διοικούσα επιτροπή δεν θα περιμένει το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να καλέσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για να κάνουν μια πρώτη συζήτηση και γιατί όχι, αν υπάρξει ταύτιση απόψεων, να συμφωνήσουν πως θα συνεχίσουν μαζί. Κάτι άλλωστε που αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του προπονητή, ο οποίος είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την Ελλάδα...

Προς την έξοδο Σεϊταρίδης- Γκαρσία

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αποχώρηση του Λουίς Γκαρσία και του Γιούρκα Σεϊταρίδη από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, καθώς δεν έχουν πείσει ότι μπορούν να προσφέρουν.

Σύμφωνα με την «Sportday» Λουίς Γκαρσία και Γιούρκας Σεϊταρίδης θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα στην έξοδο του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός που δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα στον πρώτο γύρο, στον δεύτερο δεν έχει προσφέρει καθόλου λόγο τραυματισμού, ενώ ο Γιούρκας Σεϊταρίδης διανύει την δεύτερη χρονιά του στην ομάδα χωρίς να έχει καταφέρει να δώσει αυτά που περίμεναν από αυτόν οι Πράσινοι.

Μάλιστα ο Σεϊταρίδης έχει ήδη δώσει οδηγίες στον μάνατζερ του για να ψάξει για την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: