Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Μέχρι 11 Μαρτίου τα πολυτεκνικά επιδόματα


Έληγε σήμερα η απογραφή των δικαιούχων πολυτεκνικών επιδομάτων, ωστόσο η διοίκηση του ΟΓΑ αποφάσισε να δώσει παράταση στην προθεσμία απογραφής μέχρι τις 11/3.


Η απογραφή περιλαμβάνει άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού ή λογαριασμό των ΕΛ.ΤΑ. προκειμένου να πιστώνεται το πολυτεκνικό επίδομα του (το οποίο μπορεί να είναι: πολυτεκνικό επίδομα, επίδομα τρίτου παιδιού, πολυτεκνικό επίδομα στις τρίτεκνες οικογένειες, εφάπαξ παροχή και ισόβια σύνταξη).

Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση, επειδή μέχρι σήμερα μεγάλος αριθμός επιδοματούχων δεν έχει προλάβει να απογραφεί, θα πρέπει να καταθέσουν το "Απογραφικό Δελτίο", που τους έχει σταλεί από τον ΟΓΑ στο κατάστημα της τράπεζας ή των ΕΛ.ΤΑ., που επιθυμούν να καταβάλλεται το επίδομά τους έως την ανωτέρω ημερομηνία.

Σημειώστε ότι κατά την κατάθεση του Απογραφικού Δελτίου, ο δικαιούχος θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει μαζί του Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας (ή διαβατήριο), το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος (ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ), έγγραφο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ και το βιβλιάριο της τράπεζας, εφόσον υπάρχει.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: