Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τέλος στο κάπνισμα με εντολή πρωθυπουργού (VIDEO)

Την αυστηρή εφαρμογή του νόμου για το κάπνισμα ζήτησε από τον Ανδρέα Λοβέρδο ο Πρωθυπουργός.
Ο Γιώργος Παπανδρέου σε συνάντηση που είχε στο γραφείο του στη Βουλή με τον Υπουργό Υγείας ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένα παραθυράκι στην εφαρμογή του νόμου και ότι σε κάθε περίπτωση πρέπει να ισχύσει η καθολική απαγόρευση του καπνίσματος.


Με τον τρόπο αυτό ο Πρωθυπουργός έβαλε φρένο στα σχέδια του Υπουργού Υγείας να επιτρέπεται το κάπνισμα σε χώρους όπου σερβίρεται αλκοόλ, με την προϋπόθεση τα καταστήματα να πληρώνουν έναν έξτρα φόρο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος από την πλευρά του πάντως τόνισε ότι για να πάμε σε καθολική εφαρμογή του νόμου χρειάζεται και η συνδρομή των υπόλοιπων Υπουργείων, ειδικότερα σε ό, τι αφορά τους ελέγχους για την τήρηση του νόμου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER, ο υπουργός Υγείας επιβεβαίωσε την εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός, να τηρηθεί κατά γράμμα ο νόμος για την απαγόρευση του καπνίσματος.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Bz8clwDanl8?fs=1&amp;hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Bz8clwDanl8?fs=1&amp;hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Πηγή: .real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: