Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Versace Vanitas Eau de Toilette

H νέα αρωματική πρόταση του ιταλικού οίκου


Εμπνευσμένο από μια αγαπημένη λέξη του Gianni Versace, τη ματαιοδοξία, το Vanitas είναι το νέο ελιξίριο του οίκου Versace που διεκδικεί μια θέση στον πλανήτη της υψηλής αρωματοποιίας. «Σε αυτό το άρωμα, ευωδιές από την Μεσόγειο και συγκεκριμένα από την ιταλική εξοχή, φλερτάρουν με τον ανθό της γαρδένιας από την Ταϊτή βγάζοντας έναν χαρακτήρα φρέσκο, κομψό και συνάμα αισθησιακό», λέει χαρακτηριστικά η αρωματοποίος Ντόρα Μπαρίς Αρνό.

Το μπουκάλι παραπέμπει σε σχέδιο της υψηλής ραπτικής του ατελιέ Versace, με μια γλυπτή καμπύλη που θυμίζει γυμνό γυναικείο ώμο και πολυτελείς λεπτομέρεις όπου πρωταγωνιστεί το χρυσό χρώμα. Το αυστηρό καπάκι, φωτεινό και διάφανο, διακοσμείται από λαμπερά μεταλλικά στοιχεία και ένα ανάγλυφο φύλλο κισσού.

Στην καμπάνια του Versace Vanitas πρωταγωνιστεί το top model Λίντσεϊ Γουίξον η οποία, με τα μακριά πλατινέ μαλλιά και το smoky μακιγιάζ της, θυμίζει νεαρή Donatella. Η φωτογράφηση έγινε στη Νέα Υόρκη από τον Κρεγκ ΜακΝτιν και τον Φαμπιέ Βαρόν και είναι το πορτραίτο της ατίθασης θηλυκότητας και της προκλητικής ομορφιάς, που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία του οίκου Versace.

Πηγή: stylista.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: