Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

O Παγδατής στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν


Για τον Μάρκο Παγδατή, το πρώτο τουρνουά grand slam της χρονιάς, αποτελεί μια διοργάνωση που φαίνεται πως του πάει.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, πως το Όπεν της Αυστραλίας, είναι το μοναδικό από τα τέσσερα grand slam, στο οποίο ο Κύπριος έχει φτάσει μέχρι τον τελικό.

Ένα επίτευγμα, που ίσως αρχίζει δειλά δειλά να αποτελεί εκ νέου στόχο του Μάρκου. Αν συνεχίσει με εμφανίσεις, σαν αυτή απέναντι σε ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα του ταμπλό, τον Αργεντίνο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, τότε είναι βέβαιο πως ο Παγδατής έχει δικαίωμα στο όνειρο.

Πραγματοποιώντας μία επιβλητική εμφάνιση, ο Κύπριος τενίστας επικράτησε με 3-1 σετ του Ντελ Πότρο (6-1, 6-3, 4-6, 6-3), ο οποίος είναι αλήθεια πως χρειάζεται ακόμη δουλειά, προκειμένου να φτάσει στα επίπεδα που τον ξέραμε το 2009. Αυτό βέβαια, δεν μειώνει την επιτυχία του Παγδατή, ο οποίος έπαιξε πραγματικά καλό τένις, μετρώντας 20 winners.

Μάλιστα, ο Μάρκος κατέκτησε τη νίκη με εμφατικό τρόπο, περνώντας τον 15ο άσο του στο παιχνίδι, που διήρκεσε κάτι παραπάνω από 2,5 ώρες. Πλέον, ο Παγδατής βρίσκεται στον 3ο γύρο του τουρνουά, όπου το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Γιούργκεν Μέλτζερ, για μία θέση στον 4ο γύρο.

Πηγή: real.gr/
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: