Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Η Nintendo έτοιμη να ρίξει το 3DS στη μάχη


Ο πρόεδρος της Nintendo, Satoru Iwata, προέβλεψε μία πολύ δυνατή αρχή για το 3DS στην αγορά των Η.Π.Α.,
η οποία θα καταστεί δυνατή λόγω των υψηλής ποιότητας γραφικών του και των παιχνιδιών που μπορούν με τη σειρά τους να επιδείξουν αυτό το πλεονέκτημα.

Ο Iwata ανακοίνωσε σε συνέντευξη πως: "Δεν θα είναι μόνο το δικό μας λογισμικό, αλλά και τίτλοι third-party οι οποίοι θα έχουν την υψηλή ευκρίνεια και ποιότητα γραφικών που μπορούν να ικανοποιήσουν gamers από τη Δύση. Αναμένουμε πως το 3DS θα έχει μία πολύ καλή εκκίνηση, όπως και είχε γίνει με το Wii".

To 3DS θα πωλείται στις Η.Π.Α. για $250 και θα λανσαριστεί στην αγορά στις 27 Μαρτίου στην Αμερική και στις 25 Μαρτίου στην Ευρώπη.

Eίναι, πάντως, αναμενόμενο πως το 3DS θα συναντήσει σθεναρή αντίσταση από το νέο PSP της Sony το οποίο θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα. Επίσης, το iPhone της Apple και τα smartphones τα οποία "τρέχουν" Android έχουν ήδη προσελκύσει πολλούς gamers λόγω των "third-party" applications τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα από τους χρήστες.

Το 3DS εμπεριέχει τρείς αισθητήρες κίνησης οι οποίοι προσδίδουν στο θεατή-παίκτη την ιδέα του 3D. Η Nintendo έχει ανακοινώσει πως μέχρι τις αρχές Ιουνίου το 3DS θα έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον 30 τίτλους, από τους οποίους πολλοί θα είναι σε 3D.

Παρόλα αυτά η Nintendo επέστησε την προσοχή σε γονείς, λέγοντας πως το 3DS μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην όραση παιδιών κάτω των 6 ετών, αν και είμαστε σίγουροι πως αυτό θα είναι αναγεγραμμένο στο κουτί της συσκευής.

Πηγή: protothema.gr/
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: