Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Η Marilyn Monroe ξανά στη μεγάλη οθόνη

Marilyn Monroe

Το ενδεχόμενο να δούμε ξανά στη μεγάλη οθόνη τη Marilyn Monroe, πέντε περίπου δεκαετίες μετά το θάνατό της, φαντάζει περισσότερο πιθανό από ποτέ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ότι θα επιχειρήσει ο Jamie Salter που αγόρασε έναντι 50 εκατομμυρίων δολαρίων τα δικαιώματα για τη διαχείριση της εικόνας της πιο θρυλικής ηθοποιού του πλανήτη.
"H Marilyn Monroe έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως η ενσάρκωση της ομορφιάς και της γοητείας. Το όνομά της και η εικόνα της πολύ απλά έχουν απεριόριστη απήχηση. Νιώθουμε τυχεροί που θα έχουμε την ευθύνη για το μέλλον", ανέφερε ο Jamie Salter.
Σε μια περίοδο που οι celebrities που έχουν αποβιώσει φέρνουν ακόμα πολλά λεφτά, όπως φαίνεται και από τη πρόσφατη λίστα του Forbes, ο Jamie Salter αποφάσισε να το κάνει επιχείρηση.

Σχεδιάζει μάλιστα όχι μόνο να δούμε το όνομα της Marilyn να διαφημίζει μια νέα μάρκα ρούχων, αρωμάτων και κοσμημάτων, αλλά ακόμα και την ίδια την Marilyn να μας χαμογελά ξανά στη μεγάλη οθόνη με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας.

Η ιδέα επαναφοράς της Marilyn Monroe στη μεγάλη οθόνη εκτιμήθηκε ως τολμηρή και πρωτοποριακή από τη χήρα του ηθοποιού Lee Strasberg, μέντορα της Monroe, Anna, που πούλησε τα δικαιώματα της θρυλικής Marilyn Monroe. Μάλιστα θεωρεί ότι οι ιδέες του Jamie Salter θα συμβάλουν στο να διατηρηθεί ζωντανή η εικόνα της Marilyn και στον 21ο αιώνα.

Ο τραγικός θάνατος της Merilyn Monroe, σε ηλικία μόλις 36 ετών, το 1962 από υπερβολική δόση, την τοποθέτησε στο πάνθεον του Hollywood, καθώς έφυγε από τη ζωή στην στιγμή της απόλυτης δόξας και επιτυχίας, αλλά έμεινε για πάντα ζωντανή στις μνήμες ως η πιο όμορφη και εντυπωσιακή ξανθιά του κόσμου.
Πηγη:cosmo.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: