Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Η αποθέωση του Mάικλ Ντάγκλας

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μπροστά σε κοινό, έκανε ο 66χρονος Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) μια εβδομάδα περίπου αφότου έμαθε πως ο καρκίνος στο λάρυγγα που τον ταλαιπωρούσε έχει ιαθεί πλήρως!


Ο Ντάγκλας παρευρέθη μαζί με την λαμπερή σύζυγό του, την 44χρονη Κάθριν Ζέτα Τζόουν (Catherine Zeta Jones) στην χθεσινοβραδινή απονομή των "Χρυσών Σφαιρών" και μάλιστα έκανε και την απονομή του βραβείου Καλύτερης Δραματικής Ταινίας που κέρδισε τελικά η ταινία "Social Network".

Κατά την είσοδό του στη σκηνή κι ενώ το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ο Ντάγκλας προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα και αστειευόμενος είπε:
"Σίγουρα υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος για να κερδίσεις ένα ακροατήριο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι ανάμεσά σας σήμερα"!

Ο μεγάλος σταρ και καρδιοκατακτητής στα νιάτα του, έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά τη νίκη κατά του καρκίνου και περπατώντας στο κόκκινο χαλί μαζί με την σύζυγό του, λίγο πριν την απονομή, σταμάτησε και μίλησε στις κάμερες:

"Νιώθω υπέροχα. Την προηγούμενη εβδομάδα έμαθα πως ο όγκος που είχα εξαφανίστηκε. Χαίρομαι που επιτέλους βγήκα από το σπίτι. Το ότι έρχομαι σε μια τέτοια τελετή έχοντας απαλλαγεί από τον καρκίνο, είναι για εμένα μια ξεχωριστή στιγμή. Η σημερινή είναι από τις βραδιές εκείνες που τα ρόδα μυρίζουν διαφορετικά και που εκτιμάς περισσότερο την οικογένεια και τους φίλους σου", τόνισε ο πρωταγωνιστής της "Wall Street", για να συμπληρώσει:

"Πρέπει να κάνω ιατρικό έλεγχο κάθε μήνα. Θα χρειαστούν κάποιοι μήνες για να σιγουρευτούμε. Οι έξι μήνες που πέρασαν, ήταν αρκετά ζόρικοι"!

Πάντως, οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει τον Ντάγκλας ότι δεν πρέπει να ξεγράψει έτσι εύκολα την ασθένεια, τονίζοντας ότι όπως έφυγε ο καρκίνος, έτσι μπορεί και να ξανάρθει.





πηγή:womenonly.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: