Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

LCD για λήψεις βίντεο HD από τη Sony

Μια νέα, προσαρτώμενη οθόνη LCD από τη Sony δίνει τη δυνατότητα σε όσους διαθέτουν φωτογραφικές μηχανές DSLR να έχουν μεγαλύτερη και καλύτερη άποψη του υλικού τους όταν πραγματοποιούν λήψεις HD βίντεο.
Η CLM-V55 είναι μια φορητή οθόνη βίντεο με υψηλής ανάλυσης LCD πάνελ WVGA (800 x 480) και διαγώνιο 5”. Προσαρμόζεται με ευκολία στις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς και στις συμβατές HD βιντεοκάμερες μέσω του παρεχόμενου αντάπτορα και προβάλλει την εικόνα κατά τη διάρκεια της λήψης ή αναπαραγωγής, με εκπληκτική ευκρίνεια και μεγάλο εύρος γωνίας θέασης.

Η προσαρτώμενη οθόνη αλλάζει κλίση και περιστρέφεται σε οποιαδήποτε γωνία για άνετο καδράρισμα (framing) σε οποιαδήποτε θέση – ακόμη και όταν είστε οι ίδιοι στο πλάνο. Διαθέτει επαγγελματικά χαρακτηριστικά για να βοηθήσει, όσους έχουν πάθος με τη φωτογραφία και τη βιντεοσκόπηση, να πραγματοποιήσουν λήψεις HD βίντεο υψηλής ποιότητας με τη φωτογραφική μηχανή τους που διαθέτει εναλλάξιμους φακούς. Η λειτουργία μεγέθυνσης των pixel επιτρέπει ακρίβεια στην επιβεβαίωση της εστίασης, καθώς μπορεί να μεγεθύνει μια συγκεκριμένη περιοχή οποιασδήποτε εικόνας Full HD, σε κορυφαία ποιότητα. Συμπληρώνεται από μια λειτουργία επιλογής χρώματος, η οποία τονίζει το περίγραμμα των περιοχών της εικόνας του βίντεο που έχουν εστιαστεί με ακρίβεια.

Πηγή: nooz.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: