Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Jimmy Choo και για άντρες

Η νέα αντρική σειρά του αγαπημένου οίκου

Οι άντρες σε ολόκληρο τον κόσμο που αναρωτιούνται προς τι αυτή η λατρεία της συζύγου/ συντρόφου/ αδερφής τους για τα παπούτσια Jimmy Choo, πρόκειται σύντομα να λύσουν την απορία τους από πρώτο χέρι. Ο οίκος ανακοίνωσε την δημιουργία της συλλογής του αντρικών παπουτσιών.



Η συλλογή θα κυκλοφορήσει για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2011 και με μία γρήγορη ματιά μπορεί κανείς να δει ότι έχει κάτι για κάθε στυλ άντρα: από τις κλασικές μαύρες biker boots (που στη γυναικεία συλλογή του οίκου είναι sold out), μέχρι τα κλασικά, δερμάτινα loafers και τις πολύ hot Chelsea boots.

Η συλλογή περιλαμβάνει ακόμα αθλητικά παπούτσια από κασμίρ, τα οποία θα κυκλοφορήσουν και με animal prints (σε λεοπάρ και prints ζέβρας) αλλά και ένα ζευγάρι παντόφλες φτιαγμένες από βελούδο ή μαύρο glitter ύφασμα.



«Το όραμα μου για τον άντρα- πελάτη της Jimmy Choo είναι ότι αποπνέει εμπιστοσύνη και έχει έμφυτη την αίσθηση του στυλ, είτε αυτός είναι τραπεζίτης, είτε καλλιτέχνης», είπε η Tamara Mellon, ιδρύτρια και επικεφαλής δημιουργικού της εταιρείας και συμπλήρωσε: «Το πρώτο πράγμα που προσέχω σε έναν άντρα είναι τα παπούτσια του».


πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: