Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Μάσα: H Ferrari θα επιστρέψει στην κορυφή με τα Pirelli!


O Βραζιλιάνος άσσος της Ferrari εναποθέτει μέρος των ελπίδων του να ανακάμψει στην απόδοση των ελαστικών της Pirelli.


Ο 29χρονος ξέρει καλά ότι δεν έχει περιθώριο για άλλη εξίσου άσχημη χρονιά όπως το 2010. Ισχυρίζεται ότι το βασικό πρόβλημα που προκαλούσε τέτοια υστέρηση στην απόδοσή του ήταν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λειτουργίας των ελαστικών της Bridgestone.Ο Βραζιλιάνος ένιωσε αμέσως ότι ξαναβρήκε το ρυθμό του χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά τα Pirelli στις δοκιμές εξέλιξης στο Άμπου Ντάμπι πέρυσι το Νοέμβριο: «Η πρώτη μου επαφή με τα Pirelli ήταν πολύ θετική» δήλωσε στη βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Estado de S.Paulo».

Αναλύοντας για πρώτη φορά λεπτομέρειες ο Μάσα αποκάλυψε στο συμπατριώτη του δημοσιογράφο: «Το μονοθέσιο ήταν ευκολοδήγητο και τα εμπρός ελαστικά είχαν πολύ καλύτερη πρόσφυση. Μπορούσα να οδηγήσω στις στροφές με τον τρόπο που μου ταιριάζει» ανέφερε ο Μάσα.

Πιο επιφυλακτικός είναι ο teammate του Μάσα στη Ferrari και δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός μιλώντας στο Ιταλικό περιοδικό «Autosprint» τόνισε: Θα ξέρουμε περισσότερα μετά το πρώτο τεστ στη Βαλένθια το οποίο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Σίγουρα θα πρέπει να προσαρμόσω ανάλογα το οδηγικό μου στυλ».

Πηγή: protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: