Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Golden Globes 2011

Κι όμως είχαμε αρκετές εξάρσεις πρωτοτυπίας! Πρώτα-πρώτα, η Αντζελίνα δεν φόρεσε μαύρο (σοκ), τα κόκκινα φορέματα ήταν όντως πρωτότυπα και το ντεκολτέ της Τζένιουαρι Τζόουνς ήταν πιο βαθύ από της Μέγκαν Φοξ! Για να δούμε τι συνέβη αναλυτικά στο κόκκινο χαλί.


Τα καλύτερα

Η θεσπέσια Ολίβια Γουάιλντ έκλεψε τα βλέμματα και τις εντυπώσεις με ένα σοκολά Marchesa με ουράνιο στολισμό. Εξίσου λαμπερή και θυμίζοντας Halstonette στο διάστημα, η Αν Χάθαγουεϊ με ένα μπρονζέ Giorgio Armani Privé. Τέλος, το πιο σέξι φόρεμα των βραβείων ήταν το Versace με το αβυσσαλέο ντεκολτέ που διάλεξε η Τζένιουαρι Τζόουνς, ως πρόσωπο (και σώμα) του ιταλικού οίκου.


Σπουδή στο γυμνό
Ένα nude φόρεμα δεν παίρνει και πρώτο βραβείο πρωτοτυπίας, ωστόσο μπορείς πάντα να καταφύγεις σε αυτό αν 1. δεν θέλεις να κάνεις λάθος, 2. δεν θέλεις να φορέσεις πάλι μαύρο. Η Σκάρλετ Γιόχανσον διάλεξε ένα Elie Saab με έμπνευση τη γυναικεία σιλουέτα της δεκαετίας του ’40, η Σάντρα Μπούλοκ ήταν εκθαμβωτική και γλυκιά με το στολισμένο Jenny Packham της, ενώ η Μέγκαν Φοξ ήταν για άλλη μια φορά foxy lady με ένα Giorgio Armani Privé.


Πράσινο
Η χρωματική επιλογή που αιφνιδίασε και όμως είχε πολύ σημαντικές φαν: Πρώτη και ίσως καλύτερη την Αντζελίνα Ζολί, η οποία απαρνήθηκε τα συνήθως μινιμαλιστικά looks της για ένα απαστράπτον Versace. Φαν του έντονου, ζεστού χρώματος και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, με ένα σμαραγδί Monique Lhuillier. Η νεαρή Μίλα Κούνις του «Black Swan» είχε την τύχη να κάνει την ίδια χρωματική επιλογή με τις δύο μεγάλες σταρ, κερδίζοντας επάξια μια θέση δίπλα τους με ένα Vera Wang.
Stylista says: Χμ, πολύ ενδιαφέρον το πετρόλ ως επιλογή για ένα επίσημο φόρεμα, ειδικά για καστανές και μελαχρινές.

One-shoulder
Κλασική συνταγή επιτυχίας, αλλά πάντα ευπρόσδεκτη σε events και όμορφες κυρίες που συχνάζουν σε αυτά. Μια τάση ήταν οι πρωτότυπες λεπτομέρειες πάνω στο one-shoulder με βολάν στο κόκκινο Romona Keveza της Κριστίνα Χέντρικς και laser-cut μοτίβα στο Marchesa της Έιμι Άνταμς. Όσο για την Τζούλιαν Μουρ, διάλεξε κάτι Lanvin και αυτό τα λέει όλα (μόνο κρίμα που της τσαλακώθηκε μέσα στο αμάξι).


Keep it fresh
Μερικές γυναίκες αρνούνται να ακολουθήσουν την πεπατημένη. Όπως η έγκυος Νάταλι Πόρτμαν, που ξεχώρισε με μια άκρως πρωτότυπη δημιουργία των Viktor & Rolf. Όσο για την Μισέλ Γουίλιαμς, συνδύασε μετάξι, μαργαριτούλες και διακριτικά βολάν σε ένα μάξι Valentino και σε ένα look που, όλως παραδόξως, δεν «φέρνει» καθόλου σε Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι! Κάτι από βρετανικό αέρα (το Χάουαρντς Εντ συναντά την Κάρναμπι Στριτ) έφερε στο κόκκινο χαλί η Λέιτον Μέεστερ με ένα ανάλαφρο σαν σύννεφο εμπριμέ Burberry Prorsum.


Μας απογοήτευσαν
Αν και η κόρη της είναι μόλις δύο ετών, άρα πολύ μικρή για να παντρευτεί, η Τζένιφερ Λόπεζ είπε να προβάρει το outfit της συμπεθέρας από τώρα διαλέγοντας ένα Zuhair Murad με ασορτί εσάρπα, που έρχεται και κρύβει το μπρατσάκι (σοβαρά τώρα, ένας Θεός ξέρει γιατί το έκανε αυτό). Η Νικόλ Κίντμαν, από τη μεριά της, διάλεξε το απόλυτο τίποτα με τη μορφή ενός ανεξήγητου λευκού Prada (δεν είναι δυνατόν ονόματα από την A-list να έρχονται στις Χρυσές Σφαίρες τόσο απάλευτα). Όσο για την Χάιντι Κλουμ, διέπραξε ένα από τα θανάσιμα αμαρτήματα πάνω στο κόκκινο χαλί διαλέγοντας ένα χαριτωμένο μεν, αλλά εντελώς κάτω των περιστάσεων εμπριμέ sarong dress από την ανοιξιάτικη συλλογή του Marc Jacobs.

ΠΗΓΉ:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: