Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ντ.Ντουκόβνι: θα γινόμουν gay για τον Γούντι Άλεν

«Ο Γούντι Άλεν είναι ένας από τους άντρες για τους οποίους θα γινόμουν gay».


Ο «cool τύπος» από τη σειρά «Californication» φαίνεται να έχει πολλά κοινά με τον πρωταγωνιστή που τον υποδύεται και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ.

Δεν είναι μόνο η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα που τους ενώνει, την οποία άλλωστε ο τηλεοπτικός Φοξ Μόλντερ πλήρωσε με αρκετές σελίδες αρνητικών αναφορών σε tabloids όλου του κόσμου από το 2008 και μετά, είναι και το ανοιχτό πνεύμα που φαίνεται να μοιράζονται αναφορικά με τον εμπλουτισμό της δραστηριότητας αυτής.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό «Empire», ο Ντουκόβνι δεν συγκράτησε τα λόγια του: «Θαυμάζω τον Γούντι Άλεν πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι συγκαταλέγεται στη μεγάλη λίστα των αντρών για τους οποίους θα γινόμουν gay. Επίσης, όλοι οι ηθοποιοί από το “Λυκόφως”, αν και δεν ξέρω τα ονόματά τους, είναι στη λίστα αυτή. Εννοώ, όμως, τους πάντες: Λύκους, βαμπίρ κ.λπ. Είναι όλοι τέλειοι».

Στην ίδια συνέντευξη ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια ήταν η τελευταία φορά που κυκλοφόρησε γυμνός σε κοινή θέα: «Τελευταία φορά ήταν πρόσφατα στο σπίτι μου στη Μασαχουσέτη, όπου έχουμε μια ντουζιέρα στην αυλή και κάθε φορά που τη χρησιμοποιώ είμαι εντελώς γυμνός και το απολαμβάνω ιδιαίτερα».

Ο πάλαι ποτέ ερευνητής εξωγήινων μορφών στο «X-Files» μίλησε και για μια από τις πρώτες αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία: «Πρέπει να ήμουν τριών χρόνων μόνο αλλά θυμάμαι να ξαπλώνω στο ίδιο κρεβάτι με δύο μεγάλους, μάλλον τους γονείς μου, που με είχαν πάρει για λίγο στο δικό τους κρεβάτι».

Πηγή: yupi.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: