Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Celebrity secrets: Τα σκοτεινά και πικάντικα μυστικά των επωνύμων

JOKER

Μπορεί να κατακλύζονται από τα φώτα της διασημότητας, να φαίνονται αψεγάδιαστοι, να κάνουν τους πάντες να πιστεύουν ότι ζουν την τέλεια ζωή. Όλοι όμως κρύβουν μυστικά, είτε από την προ-διασημότητας ζωή τους, είτε όχι.
Απ’ ότι φαίνεται, ακόμα και οι διάσημοι έχουν τα μυστικά τους. Πίσω από τα φώτα και τον πλούτο τους, όλοι έχουν μια ιστορία που προσπάθησαν να κρατήσουν καλά κρυμμένη, μακριά από τα φώτα της διασημότητας. Αρκετοί όμως δεν τα κατάφεραν. 

Charlize Theron 

 

Για πολλά χρόνια, όταν την ρωτούσαν σε συνεντεύξεις για τον θάνατο του πατέρα της, ανέφερε απλά ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 15 της και άλλαζε γρήγορα θέμα. Η αλήθεια βέβαια αποκαλύφθηκε και όλοι τότε κατάλαβαν γιατί αντιδρούσε έτσι. Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και συχνά γινόταν βίαιος απέναντι σ’ εκείνη και την μητέρα της. 

Ένα βραδύ λοιπόν γύρισε στη φάρμα τους μεθυσμένος και άρχισε να απειλεί τη μητέρα της με το όπλο του. Εκείνη στην προσπάθεια να προστατέψει τόσο τον εαυτό της, όσο και το παιδί της, κατάφερε να του πάρει το όπλο, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. 

Leighton Meester και Boris Moiseev 

 

Και οι δύο έχουν ένα κοινό. Δεν αναφέρομαι φυσικά στο ότι και οι δύο πρωταγωνιστούν στην σειρά Gossip Girl, αλλά σ’ ένα κοινό μυστικό. Και οι δύο τους δεν γεννήθηκαν σε μαιευτήριο, αλλά σε φυλακή. 

Η μητέρα της Leighton Meester καταδικάστηκε σε 10ετή φυλάκιση με την κατηγορία της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών. Από την άλλη, η μητέρα του Boris Moiseev βρέθηκε στην φυλακή σαν πολιτική κρατούμενη. 

Jack Nicholson 

 

Έχει κι εκείνος μια κρυφή ιστορία για το παρελθόν του, μόνο που δεν μας την έκρυβε, απλά ούτε ο ίδιος την γνώριζε. Μεγάλωσε πιστεύοντας ότι ο παππούς και η γιαγιά του είναι οι γονείς του. Στην πραγματικότητα, η γυναίκα που νόμιζε τόσα χρόνια για αδερφή του, είναι η μητέρα του. 

Την ιστορία αποκάλυψε ένας ρεπόρτερ του περιοδικού Time μετά από έρευνα που έκανε για να γράψει ένα άρθρο για τον ίδιο. Η μητέρα του βλέπετε τον γέννησε σε πολύ μικρή ηλικία, ήταν χορεύτρια, και οι γονείς της αποφάσισαν να μεγαλώσουν τον Nicholson για να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα της. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η ταυτότητα του πατέρα του είναι άγνωστη. 

Teri Hatcher 

Η γνωστή σε όλους μας σαν Lois Lane, έκρυβε χρόνια ένα μυστικό που αποφάσισε να το αποκαλύψει τόσο στους δημοσιογράφους, όσο και στην αστυνομία. Στην ηλικία των 5 ετών ο θείος της την κακοποίησε σεξουαλικά. Μετά από αυτό, χώρισε με την θεία της και δεν τον ξαναείδε. 

Η Teri Hatcher το έκρυβε χρόνια και από τους γονείς της και από τις αρχές. Όταν όμως ένα θύμα του θείου της ηλικίας 14 ετών αυτοκτόνησε μετά την κακοποίησή του, θεώρησε σωστό να μιλήσει στις αρχές για να είναι σίγουρη πως θα καταδικαζόταν. 



Tobey Maguire
 

Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Spider-Man στην μεγάλη οθόνη έκρυβε χρόνια από το ντροπή το παρελθόν του πατέρα του. Το 1993 πραγματοποίησε ληστεία σε μία τράπεζα. Δεν φορούσε μάσκα, δεν είχε όπλο, απλά πήρε μια τσάντα χρήματα κι έφυγε μέρα μεσημέρι. 

Όπως ήταν λογικό συνελήφθη μετά από μια ώρα και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών. Ο Maguire βέβαια δεν ζούσε με τον πατέρα του εκείνη την περίοδο, μιας και οι γονείς του χώρισαν όταν ήταν 2 ετών και μεγάλωσε με την μητέρα του. 

Angelina Jolie 

Το ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την ηθοποιό-μοντέλο Jenny Shimizu είναι κάτι που έχει γίνει γνωστό και μάλλον οι περισσότεροι το ξέρατε. Αυτό που μας έκρυβαν όμως είναι ότι οι σχέσεις μεταξύ τους είναι τόσο καλές και οι δύο τους τόσο δεμένες, που η Angelina ζήτησε από την Jenny να γίνει η νονά των διδύμων της. 

Όπως δήλωσε και η Angelina υπάρχει ένας ισχυρός συναισθηματικός δεσμός μεταξύ τους και αυτό ήταν που την έκανε να επιλέξει την Jenny για νονά. Πάντως οι φήμες για το η κουμπάρα και η κουμπάρα… οργιάζουν. 

Woody Allen 

Η σχέση του με την ηθοποιό Mia Farrow είναι γνωστή. Κάτι που όμως πολλοί δεν γνωρίζατε είναι ότι μετά τον χωρισμό τους, ο Woody Allen παντρεύτηκε την κόρη της. Η Soon-Yi Previn υιοθετήθηκε από την Mia Farrow και τον προηγούμενο σύντροφό της. 

Μάλιστα αυτή ήταν και η αιτία που το ζευγάρι χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης. Η Mia Farrow ανακάλυψε γυμνές φωτογραφίες της κόρης της στην κατοχή του Allen κι έτσι αναγκάστηκε να παραδεχτεί την σχέση τους. 
Πηγη:men24.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: