Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Διακοπή κυκλοφορίας στην ΕΟ Αθηνών-Πατρών για κατεδάφιση γέφυρας


Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, θα ξεκινήσει η κατεδάφιση της γέφυρας Άνω Διάβασης Α-103, στο 88,5 χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών - Πατρών, και αναμένεται να ολοκληρωθεί την επομένη στις 7.00 το πρωί, Πέμπτη 20 Ιανουαρίου.


Προκειμένου να διασφαλιστεί ο απαιτούμενος χώρος για την ασφαλή κατεδάφιση της γέφυρας, αλλά και προς αποφυγή ατυχημάτων, θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία της νέας εθνικής οδού στο σημείο και θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις μέσω παρακαμπτηρίου διαδρομής.

Συγκεκριμένα, στην κατεύθυνση προς Πάτρα, η διαδρομή παράκαμψης θα ακολουθεί την έξοδο από την Ε.Ο. στον ανισόπεδο κόμβο Αρχαίας Κορίνθου μέσω του αντίστοιχου κλάδου - δεξιά στροφή στην οδό που οδηγεί μέσω Άνω Διάβασης στην παλαιά εθνική οδό - δεξιά στροφή στον κλάδο της παλαιάς Ε.Ο. προς Κιάτο - πορεία προς τα Βορειοδυτικά επί της παλαιάς Ε.Ο. (και της οδού Εθν. Αντιστάσεως, που αποτελεί την προέκταση της εντός του Κιάτου) για 15 χλμ περίπου, έως το κέντρο της πόλης - διέλευση μέσω των οδών Αστερή Κοβατζή - Λυκούργου - Ελ. Βενιζέλου - αριστερή στροφή εισόδου στην οδό Πετμεζά και έξοδος από την πόλη του Κιάτου - προσέγγιση στον ανισόπεδο κόμβο Κιάτου και αριστερή στροφή εισόδου στον κλάδο εισόδου στη νέα Ε.Ο. ρεύμα προς Πάτρα.

Στην κατεύθυνση προς Αθήνα, η διαδρομή παράκαμψης θα ακολουθεί την έξοδο από την Ε.Ο. μέσω προσωρινής σύνδεσης περί τη χιλιομετρική θέση 100.800 - διέλευση μέσω υφιστάμενης γέφυρας Κ.Ο.12 πάνω από το προαστιακό και στροφή αριστερά προς το ΔSR16 - στροφή δεξιά στην οδό Μπακογιάννη , που οδεύει προς τα βορειοανατολικά μεταξύ των οικισμών Πουλίτσα και Κρήνες - συνέχεια επί της επέκτασης της (οδός Στρατηγών) και διέλευση παρά το ανατολικό άκρο του οικισμού Κοκκώνι δεξιά στροφή στην παλαιά Ε.Ο. -πορεία προς τα ανατολικά επί της παλαιάς Ε.Ο. για ένα μήκος περί τα 10 χλμ -αριστερή στροφή εισόδου στην οδό που οδηγεί από την παλαιά Ε.Ο. στον ανισόπεδο κόμβο Αρχαίας Κορίνθου - προσέγγιση του ανισόπεδου κόμβου και είσοδος στην Ε.Ο. προς Κόρινθο - Αθήνα μέσω της αντίστοιχης ράμπας.

Ειδικά για τα οχήματα μεγάλου μήκους (>13μ.) θα υποδεικνύεται, μέσω πληροφοριακής σήμανσης να εξέρχονται νωρίτερα στο ανισόπεδο κόμβο Κιάτου και μέσω της παλαιάς Ε.Ο. να εισέρχονται ξανά στη νέα Ε.Ο. μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αρχαίας Κορίνθου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: