Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Μεταβολισμός: ενεργοποίηση τώρα

Μεταβολισμός

Ο μεταβολισμός μας, ή με πιο απλά λόγια, το πόσο γρήγορα το σώμα μας καίει θερμίδες, παίζει βασικό ρόλο στο πόσο εύκολα θα χάσουμε βάρος. Μπορούμε πάντα να τον κρατάμε σε εγρήγορση εύκολα και με πολλά κόλπα.

1. Επενδύστε στη γυμναστική: όσο αυστηρό πρόγραμμα δίαιτας κι αν ακολουθείτε, δεν πάτε πουθενά χωρίς τη γυμναστική σας. Και όταν λέμε γυμναστική, δεν εννοούμε απαραίτητα να ιδρώνετε και να ξεϊδρώνετε πάνω σε ελλειπτικά, διαδρόμους και βάρη. Μπορείτε πολύ απλά να φτιάξετε ένα πρόγραμμα περπατήματος και μέσα σε δύο μόλις εβδομαδες, η διαφορά που θα δείτε θα είναι εντυπωσιακή.

2. Το απαραίτητο πρωινό: ένα γεμάτο πρωινό δίνει την ενέργεια στον οργανισμό για να ξεκινήσει μία κουραστική και απαιτητική μέρα. Αποφύγετε τα αμυλώδη και ζαχαρούχα τρόφιμα, ενώ μη παραλείψετε να βάλετε κάτι πρωτεϊνούχο στις πρωινές σας συνήθειες, όπως ας πούμε το ασπράδι από το αυγό.

3. Όσο μπορείτε, αποφύγετε το άγχος: Το στρες ρίχνει το μεταβολισμό, αυξάνει την ψευδοανάγκη του οργανισμού για φαγητό και βοηθάει στην εμφάνιση ασθενειών. Αντί να πανικοβάλλεστε και να πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, καλό θα ήταν να ανταλλάξετε κάποιες συνήθειες: αντί να κλαίτε τη μοίρα σας, κάντε ένα μασάζ, αντί να κλείνεστε στο σπίτι, βγείτε έξω με φίλους, αντί να ακούτε μονίμως την εσωτερική σας μουρμούρα, βάλτε δυνατά μουσική και χορέψτε.
Πηγη:nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: