Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Χωρίσατε; Συμβουλευτείτε το... γυμναστήριό σας

Σε μία προσπάθεια να προσελκύσουν νέα μέλη το 2011, τα γυμναστήρια προσφέρουν πλέον ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς: Από εκμάθηση νούμερων τσίρκου μέχρι συμβουλές για χωρισμένες...


«Ο Ιανουάριος είναι ο καυτός μήνας. Αυτή την περίοδο του χρόνου δίνουμε στους ανθρώπους πολλές εναλλακτικές», λέει η Ντόνα Σάιρους, αντιπρόεδρος του προγράμματος Crunch, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Χάρη στις αποφάσεις για το νέο έτος και τα όνειρα για ένα νέο ξεκίνημα, οι νέες συνδρομές για το γυμναστήριο μπορούν να αυξηθούν κατά 12% τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την IHRSA, που εκπροσωπεί τη διεθνή βιομηχανία των γυμναστηρίων.

Η Σάιρους εξηγεί ότι στόχος είναι άνθρωποι ηλικίας 20 έως 40 ετών και τα προγράμματα είναι εντατικά, συχνά με μία σέξι νότα.

Έτσι, σύμφωνα με το πρόγραμμα Crunch, μπορεί κάποιος να μάθει να χορεύει σουίνγκ, να κρεμιέται από το ταβάνι σαν ακροβάτης του τσίρκου, ακόμη και να πάρει πιστοποιητικό παρακολούθησης 16 ωρών χορού σε στύλο.

Μεγαλύτερη επιτυχία όμως αναμένεται να έχει το πρόγραμμα οκτώ εβδομάδων που περιλαμβάνει γυμναστική σε συνδυασμό με συμβουλές για χωρισμένους.

Το σκεπτικό του «Προγράμματος Χωρίζω-Αλλάζω» είναι ότι, αν δεν μπορείς να βγάλεις έναν άνδρα από το μυαλό σου, τότε μπορείς να τον αποβάλεις, ιδρώνοντας στο γυμναστήριο και παράλληλα να φτιάξεις και τέλειο κορμί.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: