Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Ρίκι Μάρτιν: Θέλω και μία κόρη


Μετά την απόκτηση των δίδυμων αγοριών, μέσω παρένθετης μητέρας, φαίνεται πως η πατρότητα έχει ξετρελλάνει τον Ρίκι Μάρτιν και επιθυμεί να μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά του με μία κόρη αυτή τη φορά.


Οι γιοι του, Ματέο και Βαλεντίνο, είναι σήμερα σχεδόν τριών ετών. Ο 38χρονος σταρ είχε παραδεχτεί ότι θέλει περισσότερα παιδιά και ότι θα σκεφτεί το ενδεχόμενο υιοθεσίας στο μέλλον.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο E Entertainment είπε: «Θέλω σίγουρα περισσότερα παιδιά. Αυτή είναι μόνο η αρχή της οικογένειάς μου. Δεν ξέρω πόσα παιδιά. Ίσως ένα, ίσως δύο. Αλλά σίγουρα θέλω ένα κοριτσάκι που έχει αδυναμία στον μπαμπά».

Όσον αφορά την ανατροφή που θέλει να δώσει στα παιδιά του, πιστεύει πως πρέπει να καταλάβουν ότι οι σχέσεις χτίζονται με βάση την αγάπη και το σεβασμό. "Nα μάθουν να εφαρμόζουν αυτές τις αρχές στη ζωή τους.".

Ο δημοφιλής ποπ σταρ, που πέρυσι παραδέχτηκε δημόσια ότι είναι gay, θέλει να είναι απόλυτα ειλικρινής με τα παιδιά του και όταν κάποια στιγμή τον ρωτήσουν πού είναι η μαμά τους είναι έτοιμος να τους πει όλη την αλήθεια.

Θα τους εξηγήσει, όπως ο ίδιος λέει, ότι δεν αποτελούνται όλες οι οικογένειες από μαμά και μπαμπά.

ΠΗΓΗ: www.golema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: