Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

«Ήπια απορρυπαντικό για να αυτοκτονήσω!»


Η δημοτικότητα της και η τεράστια επιρροή που ασκεί σε εκατομμύρια τηλεθεατές την έχουν καταστήσει ως μια από τις γυναίκες με τη μεγαλύτερη δύναμη στις ΗΠΑ.
Η Oprah Winfrey δεν είναι απλά μια ζάμπλουτη επιχειρηματίας, αλλά κι ένα πρόσωπο - σύμβολο των ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα.

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από το τηλεοπτικό δίκτυο CNN η Oprah παραδέχθηκε ότι σε ηλικία 14 ετών είχε μείνει έγκυος.

Από τότε που μετακόμισε με τον πατέρα της είχε τάσεις αυτοκτονίας. Η ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ήταν κάτι που είχε φέρει την διάσημη δημοσιογράφο στην απελπισία. Τα λόγια του πατέρα της έχουν χαραχτεί βαθιά στη μνήμη της: «Θα προτιμούσα να δω την κόρη μου να επιπλέει στον ποταμό Κούμπερλαντ, παρά να φέρει στην οικογένεια ένα νόθο παιδί και να την ντροπιάσει».

Αυτός λοιπόν ήταν και ο λόγος που την έφερε κοντά σε αυτή τη σκέψη. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πιει απορρυπαντικό για να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η ίδια υποστηρίζει ότι έκανε κακές επιλογές, ότι ήταν επιπόλαιη ως έφηβη, αλλά η αποβολή του μωρού αποτέλεσε για εκείνη μια δεύτερη ευκαιρία.

Τελικά ο πατέρας της δεν έμαθε ποτέ ούτε για την εγκυμοσύνη αλλά ούτε και για την αποβολή!

Πηγή: protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: