Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας

Ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας

Στο πλαίσιο της κοινοτικής δράσης «women@bussines» από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου λειτουργεί και στη χώρα μας πιλοτική γραμμή βοήθειας για γυναίκες επιχειρηματίες.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας «Militos Emerging Technologies & Services», που έχει αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του έργου στη χώρα μας, σκοπός της δράσης είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μεταξύ των γυναικών αποφοίτων πανεπιστημίου και των γυναικών από εθνικές μειονότητες ή μετανάστριες που θέλουν να έρθουν σε επαφή ή χρειάζονται συμβουλές και καθοδήγηση για να ιδρύσουν τη δική τους επιχείρηση.

Για την Ελλάδα, ο σύμβουλος που ασχολείται με το θέμα είναι ο κ. Ανδρέας Στεφανίδης (Δευτέρα και Παρασκευή 18:00 το απόγευμα με 20:00 το βράδυ η επικοινωνία γίνεται στο τηλέφωνο 210-6401690 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: andreas.stefanidis@gmail.com)

Το ευρωπαϊκό έργο «women@business» είναι διάρκειας 15 μηνών (έχει ξεκινήσει από πέρυσι) και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Πλαισίου Αναφοράς Ανταγωνιστικότητας και Καινοτομίας 2007-2013 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπό την αιγίδα της Γενικής Διεύθυνσης Επιχειρήσεων και Βιομηχανίας. Το παρόν έργο υλοποιείται από έξι εταίρους σε Κύπρο, Ελλάδα, Εσθονία, Ιταλία και Ηνωμένο Βασίλειο.
Πηγη:zougla.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: