Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Σφίγγει ο κλοιός για τον Καβαλιέρε


Οι δικαστικοί του Μιλάνου, ζήτησαν από την αρμόδια επιτροπή της βουλής, την επίσημη άδεια, όπως προβλέπει ο νόμος, για να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν νέες εφόδους, ώστε να συλλέξουν επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία, για το πρόσωπο του "Καβαλιέρε".


Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση "Ρούμπι Καρίμα", επιθυμούν να πραγματοποιήσουν έφοδο στα γραφεία του Τζουσέππε Σπινέλλι, του κύριου λογιστή του "μίστερ τιβί. Σύμφωνα με τον τύπο, ο Σπινέλλι, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που πλήρωνε αρκετές κοπέλες οι οποίες συμμετείχαν στις βραδιές, στην έπαυλη του μεγιστάνα-πρωθυπουργού "Βίλλα Σαν Μαρτίνο".

"Ένας σημαντικός αριθμός νέων γυναικών εκπορνεύθηκε με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, στις κατοικίες του, έναντι καταβολής αντίτιμου σε χρήματα, από τον ίδιο", αναφέρεται στο αίτημα των ιταλών εισαγγελέων.

Τα είκοσι ένα μέλη της επιτροπής που χορηγεί την άδεια για αστυνομικές εφόδους σε κατοικίες και γραφεία που ανήκουν ή συνδέονται άμεσα με βουλευτές -υπό την προεδρία του κεντροαριστερού Πιερλουίτζι Καστανιέττι- θα αρχίσουν να συνεδριάζουν την ερχόμενη Τετάρτη. Πρόκειται να προχωρήσουν σε αναλυτική αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού που εστάλη από την εισαγγελία της ιταλικής συμπρωτεύουσας και να αποφασίσουν αν θα κάνουν δεκτό το δικαστικό αίτημα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: