Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Είναι πιστός;


Το ερώτημα παραμένει πάντοτε διαχρονικό και έχει κατά καιρούς βασανίσει όλες τις γυναίκες. Μήπως με απατάει; Τώρα με τη βοήθεια των ειδικών μπορείτε επιτέλους να διακρίνετε
αυτά τα μικρά σημάδια που είναι ικανά να σας αποκαλύψουν αν ο καλός σας είναι πιστός ή όχι. Η βρετανική Daily Mail δίνει συμβουλές πώς να μάθετε την αλήθεια...

Αν βγάζετε περισσότερα από εκείνον

Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα κάμψει το ανδρικό του εγώ, φθείροντας σε μεγάλο βαθμό τη μεταξύ σας σχέση. Για να μιλήσουμε με τεκμήρια, όπως αποκάλυψε μια νέα έρευνα, οι άντρες που εξαρτώνται οικονομικά από τις συζύγους τους αποδείχθηκαν 5 φορές πιο πιθανό να τις απατήσουν.

Δουλεύει πολλές ώρες

Αν ο αγαπημένος σας ξοδεύει όλη του τη μέρα στη δουλειά, ενώ σας αφιερώνει μόνο ένα 10% του συνολικού του χρόνου, τότε ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να ανησυχείτε. Σύμφωνα με την Office National Statistics, τα παντρεμένα ζευγάρια με παιδιά περνάνε μόνο 75 λεπτά τη μέρα μαζί. Η συντροφικότητα δεν πρέπει να είναι κλειστοφοβική, αλλά θα πρέπει να επικεντρώνεται στις κοινές δραστηριότητες του ζευγαριού, συμβουλεύει ερευνήτρια.

Συγκατοικείτε πριν παντρευτείτε

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η συγκατοίκηση πριν από τον γάμο δίνει στα ζευγάρια τη δυνατότητα να συνηθίσουν ο ένας τον άλλο και να γνωριστούν καλύτερα προετοιμάζοντας κατάλληλα το έδαφος για μια ευτυχισμένη μελλοντική συζυγική ζωή. Παρ’ όλα αυτά μια νέα έρευνα έρχεται να ταράξει τα νερά, αποδεικνύοντας ότι τα ζευγάρια που επιλέγουν αυτόν τον δρόμο καταλήγουν με 40% περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν.

Θέμα κληρονομικότητας

Κι όμως! Η απιστία μπορεί να είναι θέμα κληρονομικότητας. Έτσι τουλάχιστον υποστηρίζει μια έρευνα του ινστιτούτου της Karolinska, στη Στοκχόλμη. Άνδρες που κληρονομούν μια γενετική μεταβλητή, η οποία επηρεάζει μια συγκεκριμένη εξαιρετικά σημαντική ορμόνη επονομαζόμενη vasopressin έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν εύθραυστες σχέσεις και μεγάλα προβλήματα στον γάμο τους, ενώ είναι σίγουρα πολύ πιο πιθανό να μην παντρευτούν ποτέ.

Έχει δίδυμο αδερφό που είναι άπιστος;

Αν ναι, τότε θα πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικές αφού είναι πολύ πιθανό να μιμηθεί τη συμπεριφορά του αδερφού του. Ο δόκτωρ Cherkas, γενετικός αναλυτής στην κλινική του St Thomas του Λονδίνου απέδειξε ότι τα ομοζυγωτικά δίδυμα που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό έχουν 200% περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν αν ο ένας απ’ αυτούς έχει ήδη μια εξωσυζυγική σχέση στο ενεργητικό του.

Έχει ξαναπαντρευτεί, ενώ εσείς όχι

Δυο χρόνια πριν η European Journal of Operational Research εντόπισε 1.000 ζευγάρια που ήταν ήδη παντρεμένα ή βρίσκονταν σε σοβαρή σχέση για τουλάχιστον 5 χρόνια. Οι ερευνητές έδειξαν ότι ένα προηγούμενο διαζύγιο μείωνε δραματικά τις πιθανότητες επιβίωσης μιας σχέσης.

Έχει εμμονή με το σεξ

Το 1/3 από 1.468 άνδρες παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί πορνογραφία στο Διαδίκτυο. Οι άντρες που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν το internet για τέτοιους σκοπούς έχουν και τις λιγότερες πιθανότητες να παραμείνουν πιστοί καθώς το κατά βάση ανδρικό αυτό χόμπι έχει ολέθρια αποτελέσματα στα συναισθήματα φθείροντας σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις.

Έχει θρησκευτική εκπαίδευση

Οι άνθρωποι που αισθάνονται καταπιεσμένοι από θρησκευτικές και πολιτισμικές ιδέες είναι αυτοί που συχνά αισθάνονται την ανάγκη να παντρευτούν σε μικρή ηλικία. Ως αποτέλεσμα, έχουν και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να νιώσουν απογοητευμένοι από τη συζυγική τους σχέση, όπως αναφέρει μελετητής.

Δεν συμπαθεί την οικογένεια και τους φίλους σας

Αν ο αγαπημένος σας δεν είναι πιστός θα ρισκάρει να χάσει μαζί με σας και όλο τον οικογενειακό και φιλικό σας κύκλο.

Είναι εθισμένος στο Facebook

Ε, ναι λοιπόν! Το Facebook ευθύνεται για ένα μεγάλο ποσοστό αιτήσεων διαζυγίου.

Έχει μικρότερο IQ από σας

Λίγους μήνες πριν, ερευνητές του London School of Economics and Political Science, αποκάλυψαν ότι όσο πιο έξυπνος είναι ένας άντρας τόσο λιγότερες είναι και οι πιθανότητες να απατήσει την εκάστοτε σύντροφό του.

Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: