Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πιείτε και πληρώστε όσο... θέλετε!

Εσείς θα πιείτε τον καφέ σας ή το ποτό σας. Όταν θα έρθει η ώρα να πληρώσετε σκεφτείτε αν ο καφές σας άρεσε και αν η εξυπηρέτηση ήταν καλή και πληρώστε ότι εσείς πιστεύεται!


Πιθανότατα πολλοί να το θεωρήσετε τρελό, αλλά ένας επιχειρηματίας από την Πράγα της Τσεχίας ισχυρίζεται ότι η λειτουργία του καφέ-μπαρ του χωρίς τιμοκατάλογο ήταν η καλύτερη κίνηση για την επιχείρησή του! Η φιλοσοφία του «Big Lebowsky Café» είναι απλή: Πληρώνεις όσο θεωρείς ότι αξίζει!

Ο 42χρονος Ondrej Lebowski αναφέρει ότι ενώ μόλις λίγο καιρό πριν η επιχείρησή του βούλιαζε, τώρα το καφέ-μπαρ που διατηρεί στην Πράγα της Τσεχίας είναι πάντα πλήρες. Το μυστικό του είναι η αφαίρεση του τιμοκαταλόγου! Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να θέτουν μόνοι τους τις τιμές για τα ποτά, ανάλογα με την ποιότητα του ποτού και της εξυπηρέτησης.


Ο Lebowski εγκαινίασε την τακτική αυτή τον Αύγουστο του 2010. Σήμερα το Big Lebowski Café είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μέρη στην Πράγα. Οι άνθρωποι άρχισαν να πηγαίνουν από περιέργεια αλλά με τον καιρό αγάπησαν το μέρος και πολλοί εξ αυτών έγιναν σταθεροί θαμώνες.

Αν και πολλοί μπορεί να πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα πήγαινε να διασκεδάσει δωρεάν, αφού δεν έχει την υποχρέωση να πληρώσει, ο Ondrej Lebowski ισχυρίζεται ότι οι πελάτες προσπαθούν να πληρώσουν μια δίκαιη τιμή για ό,τι κατανάλωσαν. Ο Ondrej άλλαξε το επίθετό του σε Lebowski και το μπαρ του διακοσμήθηκε από το πάθος του για τον κινηματογράφο και ειδικά την ταινία «Ο μεγάλος Lebowski».



πηγη:newsit
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: