Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Εραστής πήδηξε από τον τρίτο για να γλιτώσει


Ο εραστής πήδηξε από τον τρίτο όροφο για να γλιτώσει από τον μαινόμενο σύζυγο της ερωμένης του που τους έπιασε στα πράσα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.


Ετσι, ο γυμνασμένος άντρας που ζέσταινε το κρεβάτι της καυτής ξανθιάς, όταν ο σύζυγός της απουσίαζε, βρέθηκε στο νοσοκομείο, καθώς το νόμιμο ταίρι της άπιστης κυρίας θύμισε…ταύρο εν υαλοπωλείο, όταν τους έπιασε επί το έργον.

Ολα άρχισαν όταν η άκρως ελκυστική σαραντάρα, γυναίκα πολύ γνωστού στελέχους μεγάλης εταιρίας και κάτοικος νοτίων προαστίων, γνώρισε τον αθλητικό συνομήλικό της, πριν από έξι μήνες.

Το παράνομο ζευγάρι συνήθιζε να κλείνει τα ερωτικά του ραντεβού στο σπίτι της άπιστης κυρίας, τις ώρες που ο σύζυγός της βρισκόταν στην εργασία του.

Ενα πρωινό, ωστόσο, ο άντρας της επέστρεψε ξαφνικά και βρήκε το ζευγάρι να «βάζει φωτιά» στη συζυγική τους κλίνη. Στην προσπάθεια του να κρυφτεί, ο εραστής της κυρίας βγήκε στο μπαλκόνι.

Οταν ο σύζυγος τον εντόπισε, ο μοναδικός δρόμος διαφυγής ήταν ο ακάλυπτος χώρος της πολυκατοικίας. Από εκεί πήδηξε πάνω σε ένα δέντρο που βρισκόταν στη μέση του προαύλιου.

Για κακή του τύχη, τα κλαδιά του δέντρου δεν άντεξαν το βάρος του και ο 40χρονος βρέθηκε στο δάπεδο να σφαδάζει από τους πόνους. Μάλιστα, οι γείτονες πίστεψαν πως επρόκειτο για κάποιον διαρρήκτη και κάλεσαν την αστυνομία.

Στη συνέχεια, ο «Λατίνος εραστής» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου συνεχίζεται να νοσηλεύεται, καθώς η κατάστασή του είναι σοβαρή, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Εχει υποστεί κατάγματα στα πόδια, στα πλευρά και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αν θα κατατεθούν μηνύσεις εκατέρωθεν δεν είναι γνωστό, καθώς αναμένονται οι εξελίξεις στην κατάσταση του επίδοξου εραστή.

ΠΗΓΗ: Espresso
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: