Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Πώς να φορέσετε το νέο μπρονζέ


Εξελίσσεται σε ένα από τα τρία πιο hot trends του 2011. Τα άλλα δύο είναι ξεκάθαρα: οι pop τόνοι στις σκιές ματιών και τα αφοπλιστικά έντονα φρύδια.


Το απενοχοποιημένο πλέον μπρονζέ ρουζ έκανε αισθητή την παρουσία του στα ντεφιλέ των οίκων Balmain, Barbara Bui και Blumarine, θέλοντας -και τελικά καταφέρνοντας- να αποδείξει πως δεν αποτελεί επουδενί ένα ρηχό και πρόσκαιρο καλοκαιρινό φαινόμενο αλλά μία κυρίαρχη τάση με beauty υπόσταση αντάξια των απαιτήσεων των πιο glam σταρ όπως η Charlize Theron, η Cameron Diaz και η Drew Barrymore.

Προσοχή στα εξής...
1. Προτιμήστε μια ιριδίζουσα απόχρωση η οποία χαρίζει φως στο πρόσωπο και σμιλεύει γωνίες αναδεικνύοντας πάντα τους κροτάφους. Συνδυάστε την μόνο με ήπιο μακιγιάζ που περιλαμβάνει αυστηρά ένα ημιδιάφανο φον ντε τεν, μία στρώση από μαύρη ή καφέ μάσκαρα και ένα λιπ γκλος σε φυσικό τόνο.
2. Επιλέξτε ένα προϊόν που αναμιγνύει έξυπνα διαφορετικούς τόνους της γήινης παλέτας (μπεζ, μαρόν, σκούρο καφέ, απαλό ροζ) δημιουργώντας μια μπρονζέ μίξη που μπορεί να κολακεύσει κάθε τύπο επιδερμίδας.
3. Την ίδια απόχρωση που θα χρησιμοποιήσετε στα μήλα και τα ζυγωματικά, απλώστε την ελαφρώς και στο κόκαλο της εξωτερικής γωνίας των ματιών κάτω από το τόξο των φρυδιών προκειμένου να χαρίσετε βάθος και ισορροπία στο μακιγιάζ.

Bonus tip...
Καθώς η επιδερμίδα με το πέρασμα των χρόνων εμφανίζει ανομοιομορφίες και κηλίδες, ο πιο cool chic τρόπος να τις «εξαφανίσετε» είναι ένα ρουζ σε μπρονζέ τόνους ή μια πούδρα στην απόχρωση της σοκολάτας γάλακτος! Προσοχή... απλώστε το προϊόν πάνω στο κόκαλο των μήλων αποκλειστικά με φαρδύ πινέλο.
Πηγη:myself.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: