Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Λάμπης Λιβιεράτος: «Με την Εύη φτάνουμε στα άκρα»

Μιλάει για το πολυσυζητημένο επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και τη σύζυγό του, Εύη Αδάμ




Ο Λάμπης Λιβιεράτος, 43, προσπαθεί να μη χάνει τις ηλιόλουστες μέρες στη Θεσσαλονίκη, γι’ αυτό και –παρά το εξαντλητικό του πρόγραμμα λόγω της συμμετοχής του στην παράσταση Μαρινέλλα-Το Μιούζικαλ στο Μέγαρο Μουσικής της συμπρωτεύουσας– φροντίζει να ξυπνάει όσο νωρίτερα γίνεται για να απολαμβάνει βόλτες στην παραλία, στους δρόμους και στα σοκάκια της πόλης.



Ακούστηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα για την προσωπική σου ζωή και το γάμο σου με την Εύη Αδάμ. Τώρα σε ποια φάση είναι η σχέση σας;
Δεν ξέρω για ποιο λόγο θα πρέπει να δίνω κάθε τόσο αναφορά για τη φάση της σχέσης μας. Κάποια πράγματα ακούγονται εδώ και χρόνια και κάποια πράγματα φαίνονται. Ο καθένας έχει την ελευθερία να βγάζει τα συμπεράσματά του. Το έχω πει στο παρελθόν και θα το ξαναπώ: Αγαπάω την οικογένειά μου και θα κάνω το καλύτερο δυνατό γι’ αυτή.


Για ποιο λόγο φτάσατε με την Εύη μέχρι το αστυνομικό τμήμα και λίγο έλειψε να αλληλοκαταθέσετε μηνύσεις;
Γιατί έτσι είμαστε με την Εύη, φτάνουμε στα άκρα. (γέλια) Αλλά ποτέ πέρα από αυτά. Η ένταση είναι ένταση και κάποιος πρέπει πάντα να κάνει πίσω προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όταν βλέπω ότι δεν το κάνει ο άλλος, το κάνω εγώ.


Μέχρι ποιο σημείο θεωρείς ότι ένα ζευγάρι πρέπει να παλεύει για τη σχέση του; Πόσο αλλάζουν οι καταστάσεις όταν υπάρχουν παιδιά;
Έχεις δεν έχεις παιδιά, αξίζει να παλεύεις για μια σχέση που τα θετικά της είναι πολύ περισσότερα από τα αρνητικά της. Ο εγωισμός, βέβαια, δεν σε αφήνει πάντα να κάνεις αυτό που πρέπει και εκεί είναι που τα πράγματα χαλάνε.



Η δημοσιότητα που παίρνει η προσωπική ζωή των ανθρώπων του καλλιτεχνικού χώρου, όπως εσείς, τι αντίκτυπο μπορεί να έχει σε μία σχέση;
Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις αφού ήθελες να γίνεις διάσημος. Άλλες φορές κάνει καλό και άλλες όχι. Χρειάζεται σύνεση και ψυχραιμία για να μη σε επηρεάσει αρνητικά.


Τι χαρακτήρας είναι η Εύη;
Πολυδιάστατος!


Οι κόρες σου, όσον αφορά το χαρακτήρα τους, σε ποιόν από τους δύο μοιάζουν; Σε σένα ή στην Εύη;
Έχουν πάρει στοιχεία και από τους δυο μας, αλλά διαμορφώνουν μια εντελώς δική τους προσωπικότητα. Νομίζω, όμως, ότι αυτό είναι και το ζητούμενο για ένα παιδί.





πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: