Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Έβαλαν σε λάθος… σημείο το κλειδί

Χτυπάει το κεφάλι του ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην Ελεούσα Ιωαννίνων, από την κακή επιλογή του να αφήσει το κλειδί της κεντρικής εισόδου κρυμμένο κάτω από το… χαλάκι έξω από την πόρτα και μάλιστα την στιγμή που μέσα υπήρχε ένας… θησαυρός! Έτσι, άνοιξε άθελά του τον δρόμο τους άγνωστους διαρρήκτες που σίγουρα τον… ευχαριστούν για την διευκόλυνση!


Είναι άγνωστο αν οι δράστες γνώριζαν το μυστικό του κλειδιού ή είχαν την τύχη να το ανακαλύψουν συμπτωματικά. Πάντως, άνοιξαν με αυτό την πόρτα και, από κει και πέρα, είχαν εύκολο έργο. Όταν, μάλιστα, διαπίστωσαν ότι ο ένοικος του σπιτιού τους έκανε το απρόσμενο… δώρο να αφήσει την τσάντα του είχε το ποσό των 14.000 ευρώ και σε άλλο σημείο του σπιτιού βρήκαν χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ, μόνο… πάρτι δεν έστησαν! Ο ιδιοκτήτης ανακάλυψε την κλοπή όταν επέστρεψε και την κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων, που ερευνά για τον εντοπισμό των διαρρηκτών.

«Θησαυρό» βρήκαν και οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι ενός 34χρονου στην Κίσσαμο Χανίων, αφού παραβίασαν την κεντρική πόρτα σπάζοντας τον ομφαλό. Μέσα στο σπίτι τους «περίμεναν» κοσμήματα συνολικής αξίας 25.000 ευρώ, διάφορα ηλεκτρονικά είδη και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Πηγή:protothema.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: