Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πίστη και… ενίσχυση

Αισιόδοξοι, πλην όμως κρατώντας πάντα χαμηλούς τους τόνους, για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΠΑΠ, ήταν όλοι στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά το ισόπαλο 1-1 στον πρώτο αγώνα με τον Ολυμπιακό.


Παρά τη διαφαινόμενη απουσία του κόσμου στη ρεβάνς που θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου (επίκειται τιμωρία της Τούμπας με 1-2 αγωνιστικές για τα επεισόδια στο Βόλο), οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» εμφανίζονταν αποφασισμένοι να φτάσουν στους «4» και ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου.

Η αποστολή της ομάδας καταχειροκροτήθηκε από λίγους αλλά αρκετούς για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους φίλους της ομάδας, τόσο κατά την αναχώρησή τους από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όσο και κατά την άφιξη στο «Μακεδονία». Μάλιστα δεν έλειψαν και τα χιουμοριστικά συνθήματα όπως το «Φερνάντο… Χάβος, οε, οε…».

Επειδή όμως η ρεβάνς αργεί (2 Φεβρουαρίου), από σήμερα κιόλας αρχίζει η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας (17:15).

Παράπονα Ζαγοράκη, απορίες από Χάβο

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Τριτσώνη, ενώ ο Μάκης Χάβος απορούσε για το λόγο της αποβολής του από τον πάγκο της ομάδας του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν επέστρεψε με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, αλλά παρέμεινε στην Αθήνα για το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Ελπίδες για Αρίας

Ο ΠΑΟΚ αναζητεί εναγωνίως έναν μεσοαμυντικό και αυτός δεν αποκλείεται να είναι τελικά ο Ντιέγκο Αρίας. Ο Κολομβιανός άσος βρίσκεται στην Ευρώπη και υπάρχουν πολλές ελπίδες να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Γαλλία.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφές για την απόκτηση δεξιού μπακ, κάτι που αποτελεί επιτακτική ανάγκη μετά τις αποχωρήσεις των Μπουσαϊντί και Ζουέλα. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης θα αρχίσει συζητήσεις με τους Ελ Ζαρ, Κριστιάνο, Φιλομένο, Μπαλάφα και Παπάζογλου, προκειμένου να λυθούν τα συμβόλαια ορισμένων εξ αυτών, μιας και δεν υπολογίζονται.

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: