Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Τι γυμναστική ταιριάζει στον κάθε χαρακτήρα

Τι γυμναστική ταιριάζει στον κάθε χαρακτήρα

Σύμφωνα με έρευνες πάνω στην ψυχολογία, η ανθρώπινη προσωπικότητα αποτελείται από 5 χαρακτηριστικά: ευσυνειδησία, εξωστρέφεια, ηπιότητα, νευρωτισμός και περιέργεια.

Αν και η προσωπικότητα είναι πολύπλοκη έννοια, τα βασικά χαρακτηριστικά όλων μας είναι τα παραπάνω και η διαφορά έγκειται στον βαθμό που τα διαθέτουμε.

Η ευσυνείδητη:
Aν είστε από εκείνες που δε ζητάνε ποτέ extensions από τα deadline τους και ακολουθείτε τους κανόνες κατά γράμμα, τότε σίγουρα σας αρέσει να ακολουθείτε τη γυμναστική σας ρουτίνα, κατά προτίμηση στη solo μορφή της, ενώ ο βασικός λόγος που γυμνάζεστε είναι η υγεία σας. Τα όργανα ή ο διάδρομος είναι από τα αγαπημένα σας πράγματα, μιας και είναι πάντα στη διάθεση σας, βρέξει, χιονίσει.

Η κοινωνική:

Αισθάνεστε εντελώς χαμένη αν περάσετε έστω και μία μέρα μόνη; Σας αρέσει να μιλάτε με τους συναδέλφους σας και να οργανώνετε πάρτι – έκπληξη; Ακολουθήστε ομαδικά sport αν δεν θέλετε να τα παρατήσετε αμέσως.

Η κυρία «συμφωνώ με όλα»:

Αν πάλι και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα μόνη σας και συμφωνείτε με ό,τι σας προτείνουν οι εκάστοτε γνωστοί και φίλοι, τότε χρειάζεστε κάτι που δεν θα έχει κανένα ίχνος ανταγωνιστικότητας. Η yoga είναι μια καλή άσκηση για εσάς.

Η νευρωτική:

Δεν ηρεμείτε με τίποτα. Είστε μονίμως αγχωμένη και οι διαθέσεις σας αλλάζουν ώρα με την ώρα. Η νεύρωση έχει να κάνει με την υπερευαισθησία σας και την ικανότητά σας να αντιλαμβάνεστε τα πάντα σε έντονο βαθμό. Τα άτομα που είναι νευρωτικά ασκούνται περισσότερο για να χάσουν κιλά και να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση. Η άσκηση βοηθά επίσης στην εξισορρόπηση της ενέργειας μέσα τους, οπότε οτιδήποτε περιλαμβάνει πολύ ιδρώτα, είναι καλό. Τρέξτε και δώστε βάρος στην αεροβική άσκηση.

Η περίεργη:
Αν η περιπέτεια είναι γραμμένη στο dna σας, τότε η άσκηση στη φύση είναι απαραίτητη για σας. Ποδηλασία, κολύμβηση, ιππασία. δοκιμάστε τα όλα και κρατήστε αυτό που σας πάει περισσότερο.
Πηγη:nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: