Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Αλλάζουν όλα όσα ξέραμε στον ζωδιακό κύκλο

Αλλάζουν όλα όσα ξέραμε στον ζωδιακό κύκλο

Και όμως, μπορεί ο ζωδιακός κύκλος βάσει του οποίου γίνονταν οι αστρολογικές προβλέψεις τόσα χρόνια να είναι λάθος! Δεν το λέμε εμείς αυτό.
Το λέει αμερικανός αστρονόμος που υποστηρίζει ότι είχαν γίνει λάθος μετρήσεις στην αρχή της «επιστήμης» της αστρολογίας και στην πραγματικότητα οι περισσότεροι Υδροχόοι κανονικά είναι... Ιχθείς, κάποιοι Παρθένοι στην πραγματικότητα είναι... Λέοντες και κάποιοι Καρκίνοι είναι... Δίδυμοι.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα αμερικανών αστρολόγων που βασίστηκε στην επιστημονική άποψη του καθηγητή Αστρονομίας Parke Kunkle από το Τεχνικό Κολλέγιο της Μιννεάπολης, υποστηρίζουν ότι η θέση των αστεριών θα έπρεπε να έχει επαναπροσδιοριστεί στο πέραμα των αιώνων. «Το πρόβλημα είναι ότι οι θέσεις αυτές εντοπίστηκαν χιλιάδες χρόνια πριν και από τότε άλλαξαν. Αυτό σημαίνει ότι τα περίφημα "ζώδια" είναι ήδη έναν μήνα πίσω το καθένα», τονίζει ο συγκεκριμένος καθηγητής και προσθέτει: «Οι αστρονόμοι, που δεν έχουμε φυσικά καμία σχέση με τους αστρολόγους, υπολογίζουμε εδώ και καιρό τον Οφιούχο ως 13ο αστέρι. Αν αποδεχτούν την ύπαρξή του και οι αστρολόγοι, αυτομάτως θα ομολογούν ότι τόσα χρόνια στήριζαν την ειδικότητά τους σε ένα λάθος».

Μετά από αυτό, άρχισαν να πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «ανακάλυψη 13ου ζωδίου» το οποίο ανατρέπει όλα όσα ξέραμε για τα ζώδια. Η θεωρία αυτή κάθε άλλο παρά νέα είναι, αφού εδώ και χρόνια οι αστρονόμοι υποστηρίζουν ότι η ευθυγράμμιση των αστεριών με τη Σελήνη και τη Γη πάνω στην οποία έχουν στηριχτεί τα ζώδια, είναι λανθασμένη, οπότε ολόκληρος ο ζωδιακός κύκλος είναι λάθος. Ωστόσο, τώρα πλέον υπάρχουν και αστρολόγοι που συμμερίζονται την άποψη των αστρονόμων και σε συνάντησή τους στη Μινεσότα ανακοίνωσαν την ύπαρξη 13ου ζωδίου που ακούει στο όνομα Οφιούχος και αλλάζει όλα τα δεδομένα!

Βάσει των ανακοινώσεών τους, ο αστρολογικός χάρτης αλλάζει ριζικά με την προσθήκη του Οφιούχου. Δείτε αναλυτικά ποιες ημερομηνίες αφορούν κάθε ζώδιο, με βάση τα νέα δεδομένα:


Αιγόκερως: 20 Ιανουαρίου- 16 Φεβρουαρίου

Υδροχόος: 16 Φεβρουαρίου- 11 Μαρτίου

Ιχθύς: 11 Μαρτίου- 18 Απριλίου

Κριός: 18 Απριλίου- 13 Μαΐου

Ταύρος: 13 Μαϊου- 21 Ιουνίου

Δίδυμος: 21 Ιουνίου – 20 Ιουλίου

Καρκίνος: 20 Ιουλίου – 10 Αυγούστου

Λέων: 10 Αυγούστου- 16 Σεπτεμβρίου

Παρθένος: 16 Σεπτεμβρίου – 30 Οκτωβρίου

Ζυγός: 30 Οκτωβρίου- 23 Νοεμβρίου

Σκορπιός: Νοέμβριος 23 – 29 Νοεμβρίου

Οφιούχος: 29 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου

Τοξότης: 17 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου
Πηγη:star.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: