Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Κατά του γάμου ο Αποστόλης Τότσικας

Αποστόλης Τότσικας

Ο Αποστόλης Τότσικας δεν παντρεύεται! Όχι επειδή δεν έχει βρει την κατάλληλη, αλλά γιατί ο γάμος δεν είναι του γούστου του! ''Είναι πολυέξοδη τελετή'' εξηγεί και δηλώνει αντιεξουσιαστής. Αποστόλης, όπως λέμε... Τσέ!
''Γενικά δεν μου αρέσουν οι τελετές. Ούτε η βάφτιση.'' λέει ο ανερχόμενος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό ''ΕΓΩ'' και κάνει στάχτη τις όποιες ελπίδες της συντρόφου του, Ρούλας Ρέβη, να φορέσει νυφικό.

Οικογένεια όμως ο Αποστόλης θέλει να κάνει κάποια στιγμή. ''Τα λατρεύω τα παιδιά. Σου κάνουν κάτι ερωτήσεις τόσο απλές, αλλά και τόσο βαθιές ταυτόχρονα.''

Ταυτόχρονα ο Αποστόλης δηλώνει αντιεξουσιαστής και θυμάται ότι από μικρός ήθελε να γίνει κασκαντέρ! ''Είχα μια τάση να φτάνω το σώμα μου στα άκρα. Γενικά, δοκίμαζα να κάνω επικίνδυνα πράγματα'' εξηγεί.

Όσο γαι τον τίτλο του sex symbol, που πολλοί του έχουν ''κολλήσει'', η απάντησή του είναι αφοπλιστική. ''Aν με το “βραβείο” του sex-symbol έδιναν και λεφτά, θα το αποδεχόμουν! Όλα αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου. Υπάρχουν τόσο ωραίοι άνθρωποι γύρω μας'' καταλήγει.
Πηγη:nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: