Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

«Δεν θα πας πουθενά»

Κατηγορηματική ήταν η απάντηση του Νικόλα Πατέρα στον Τζιμπρίλ Σισέ, όταν αυτός του μετέφερε το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι: «Δεν πρόκειται να πας πουθενά. Η ομάδα δεν σε πουλάει» ήταν τα λόγια του μετόχου του Παναθηναϊκού, τα οποία καθησύχασαν τον Γάλλο επιθετικό.


Η τουρκική ομάδα έκανε κρούση στον μάνατζερ του Σισέ, ο οποίος ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να απαντούν δια στόματος Δημήτρη Γόντικα αρνητικά. Μετά το γεγονός αυτό ήλθε η συνάντηση του επιθετικού του «τριφυλλιού» με τον Νικόλα Πατέρα, όπου εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές η επιθυμία να συνεχίσουν μαζί, ώστε να κυνηγήσει η ομάδα τους στόχους της.

Εκτός όμως από το θέμα του Σισέ, υπάρχει και η επιθυμία της Γκρέμιο να αποκτήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα. Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο Κάρλος Φρέιτας, ο οποίος ξεκαθάρισε την κατάσταση για τον Βραζιλιάνο μέσο λέγοντας: «Ο Ζιλμπέρτο είναι ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Πάει και τελείωσε. Δεν υπάρχει καμία προσφορά από την Γκρέμιο. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία με αυτή που είχαμε το περασμένο Σαββατοκύριακο και ελπίζουμε ότι ο Ζιλμπέρτο θα παραμείνει μαζί μας».

Βγαίνει πρόεδρος

Καμία απόφαση για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει παρθεί μέχρι στιγμής, κάτι που αναμένεται να γίνει στη σημερινή (16:00) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Μετά και την άρνηση του Αδαμάντιου Πολέμη είναι άγνωστο ποιος θα βγει μπροστά για να αναλάβει την προεδρία. Ο Δημήτρης Γόντικας και ο Τζόνι Βεκρής, παρά το δισταγμό τους, είναι δύο από τα ονόματα που «παίζουν» για τον προεδρικό θώκο, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστούν και οι όποιες εκπλήξεις.

Και τώρα Πανιώνιος

Στον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον Παναθηναϊκό. Μετά την ήττα με σκορ 2-0 στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, οι «πράσινοι» αφοσιώνονται εξ ολοκλήρου στο πρωτάθλημα, όπου θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν ή και να μειώσουν τη διαφορά των πέντε βαθμών από την κορυφή. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να έχει στη διάθεσή του τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι, όπως όλα δείχνουν για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης. Ο Σωτήρης Νίνης αποχώρησε με πόνους στο πόδι, ύστερα από μια κλωτσιά από τον Ντιόπ και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα, ενώ επιστρέφει ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος κόντρα στην Καβάλα.
Πηγή:sport-fm.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: