Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Οι καλές σας συνήθειες

Οι καλές σας συνήθειες

Τρεις είναι οι βασικές ρουτίνες ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να ακολουθεί πιστά για να κάνει την καθημερινότητά της και την ίδια ελκυστικότερες. Τώρα με τη νέα χρονιά, ήρθε η καταλληλότερη στιγμή για να τις θυμηθούμε και να τις επανεντάξουμε στη ζωή μας.
Απολέπιση: ίσως η πιο ευεργετική ρουτίνα ομορφιάς. Συχνά πυκνά αμελούμε την απολέπιση, παρά το ότι μπορεί να μη ξεχνάμε ποτέ την ενυδάτωση μας. Κι όμως, αν δεν απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα από το πρόσωπο και το σώμα μας, η ενυδάτωση έχει μισή αποτελεσματικότητα. Χρησιμοποιείστε κρέμα, σαπούνι ή απολεπιστικό scrub για να καθαρίσετε τους πόρους σας και να γίνει απαλότερο το δέρμα.

Αντιηλιακό: μετά τα 30, καλό θα ήταν να μη περάσει ούτε μία μέρα χωρίς αντιηλιακή κρέμα προσώπου. Ειδικά εμείς που μένουμε στην πιο ηλιόλουστη χώρα του κόσμου, είμαστε υποχρεωμένες να φερθούμε στον ήλιο όπως του πρέπει: με αγάπη και προφύλαξη. Αν η πρωινή ενυδατική σας κρέμα προσφέρει και αντιηλιακή προστασία, δε χρειάζεστε κάτι παραπάνω για το χειμώνα. Το καλοκαίρι φροντίστε η ειδική κρέμα να ταιριάζει με τον τύπο δέρματος σας και τις ανάγκες του.

Κομμωτήριο: αν δεν είστε φανατική των αλλαγών στα μαλλιά σας, προσπαθήστε να είστε τυπική στην βασική τους φροντίδα. Καθιερώστε μία φορά κάθε δύο μήνες να πηγαίνετε στο κομμωτήριο για ένα retouch χρώματος και κουρέματος.
Πηγη:nooz.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: