Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Αγόρασαν σπίτι στην Κηφισιά!

ΣΤΟ ΠΟΣΟ του 1.500.000 ευρώ εκτιμάται ότι φτάνει η αξία της καινούριας βίλας του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου στην Κηφισιά. Γνωστό μεσιτικό γραφείο των βορείων προαστίων κοστολογεί τη σύγχρονης αρχιτεκτονικής οίκημα του επιτυχημένου ζευγαριού σε αυτή την τιμή, αφού η περιοχή όπου βρίσκεται θεωρείται «φιλέτο».

Ηδη από τον Αύγουστο, ο δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια αναζητούσαν νέο σπίτι στα βόρεια προάστια, θέλοντας να μειώσουν την που πρέπει να διανύουν καθημερινά για να φτάσουν στη δουλειά τους. 

Η μετακίνηση από το σπίτι τους στο Πανόραμα Βούλας ήταν εξουθενωτική για το ήδη βεβαρημένο τους πρόγραμμα κι έτσι αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Κηφισιά. 

Η Τατιάνα Στεφανίδου πηγαίνει καθημερινά στα στούντιο του Star στην Κηφισιά, ενώ ο 43χρονος δημοσιογράφος, που απέχει από την τηλεόραση αυτή τη σεζόν, εργάζεται στο Μαρούσι, όπου είναι η έδρα των δύο sites που έχει σχεδιάσει. 

Οι εργασίες στην γκρι πολυτελή μονοκατοικία δεν έχουν τελειώσει. Τα συνεργεία, υπό την επίβλεψη κυρίως της Τατιάνας Στεφανίδου, δουλεύουν εντατικά με σκοπό η οικογένεια να καταφέρει να μετακομίσει σύντομα. Βέβαια, δεδομένου ότι στο σπίτι εκκρεμούν ακόμη αρκετές εργασίες, ενδέχεται να εγκατασταθούν το αργότερο μέχρι το Πάσχα. 

Επωφελήθηκαν από την κρίση

Προς το παρόν, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου παραμένουν στην ιδιόκτητη κατοικία τους στη Βούλα, την οποία αρχικά είχαν αναθέσει σε μεσιτικό γραφείο προκειμένου να την πουλήσουν. Τελικά, όμως, άλλαξαν γνώμη και αποφάσισαν να τη νοικιάσουν. Οι τιμές στην περιοχή για αυτόνομες βίλες, ξεκινούν από τα 3.000 ευρώ. 

Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν αυτή που επέμενε να μην πουληθεί η βίλα τους στο Πανόραμα της Βούλας. Αυτό το σπίτι, όπου έχει ζήσει και τα περισσότερα χρόνια με την οικογένειά της, χτίστηκε από την αρχή με το δικό της προσωπικό γούστο και είναι ιδιαίτερα δεμένη συναισθηματικά με αυτό, αφού είναι γεμάτο όμορφες αναμνήσεις. 

Η περιοχή που διάλεξαν να μείνουν σύντομα είναι μία από τις καλύτερες της Κηφισιάς και σύμφωνα με γνωστά μεσιτικά γραφεία, η αξία της νεόκτιστης βίλας μαζί με το οικόπεδο ( με τις μετατροπές που ζήτησε να γίνουν μέσα στο οίκημα το ζευγάρι) φτάνει στο 1.500.000 ευρώ. 

Ο Νίκος Ευαγγελάτος φαίνεται να ήταν αυτός που έκανε την τελική επιλογή του καινούριου σπιτιού και το συμβόλαιο υπεγράφη τον περασμένο μήνα. Η παρουσιάστρια, μέσω γνωστού μεσιτικού γραφείου, είχε δει και είχε αποκλείσει δεκάδες σπίτια, για να καταλήξει τελικά σε τρία, όλα στην Κηφισιά. Ωστόσο, ο σύζυγός της επέμενε να επιλέξουν το συγκεκριμένο κι εκείνη δεν ήθελε να του χαλάσει το χατίρι. 

Η σύγχρονη κατασκευή του και το γεγονός ότι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα παιδιά έκαναν το ζευγάρι να προχωρήσει στην επιλογή του. Η περιοχή είναι από τις καλύτερες, η γειτονιά πολύ ήσυχη και -το κυριότερο- πολύ κοντά στις δουλειές τους. Η Τατιάνα Στεφανίδου επισκέπτεται συχνά το σπίτι για να επιβλέψει τις τελευταίες εργασίες, καθώς ολόκληρη η οικογένεια ανυπομονεί να εγκατασταθεί εκεί. 

Shopping για το σπίτι 

Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ και ευδιάθετη Τάτι και ο Νίκος Ευαγγελάτος πέρασαν τις γιορτές στην Αθήνα, αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους σε έρευνα αγοράς για τη διακόσμηση και τις ανάγκες του νέου τους σπιτιού. 



Η παρουσιάστρια, με αψεγάδιαστο λαμπερό πρόσωπο και πάντα άψογη στιλιστικά, φορώντας ένα γούνινο μπουφάν και λευκό παντελόνι, και ο δημοσιογράφος δίπλα της, εθεάθησαν σε μια βόλτα χωρίς τα παιδιά, να κάνουν τα ψώνια τους. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι από τις πιο ευτυχισμένες και δημιουργικές του ζευγαριού, καθώς κάνουν μια νέα αρχή σχεδιάζοντας το νέο τους σπίτι. 

Τριώροφο με στιλ

ΑΥΤΗ την περίοδο μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στη διαρρύθμιση της βίλας της Κηφισιάς. Συνολικά 330 τ.μ. θα στεγάσουν την οικογένεια Ευαγγελάτου, ενώ τα υπόλοιπα 150 τ.μ. θα αξιοποιηθούν ως αποθηκευτικοί χώροι και γκαράζ.

Η νέα τους κατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. 



Επιθυμία της οικογένειας είναι η διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων να μην ξεφεύγει πολύ από αυτή που έχουν συνηθίσει στο σπίτι τους, στο Πανόραμα Βούλας. Στο ισόγειο βρίσκονται η κουζίνα, η τραπεζαρία, αλλά και το σαλόνι, όπου θα περνά τις περισσότερες ώρες η οικογένεια. Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα δωμάτια των παιδιών, καθώς και το δωμάτιο της νταντάς, ενώ στον δεύτερο θα φτιαχτούν το υπνοδωμάτιο του ζευγαριού και τα γραφεία τους. 

Η μεζονέτα περιβάλλεται από κήπο, ο οποίος δεν έχει ακόμη διαμορφωθεί. Τα πλατάνια που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του οικήματος δεν είναι αρκετά για να ομορφύνουν τα 450 τ.μ εξωτερικού χώρου. Η παρουσιάστρια σκοπεύει να ασχοληθεί προσωπικά με τη διακόσμηση του κήπου, όταν με το καλό μετακομίσει στο νέο της σπίτι.



Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: