Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Με το πρώτο το αεροπλάνο

Ελλάδα αναμένεται, επιτέλους, να πατήσει σήμερα (στις 13:35) ο Μίτσελ, ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή του στην ΑΕΚ. Η αναβολή της μίας ημέρας δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού πλέον η Μπέρμιγχαμ έχει συναινέσει στον δανεισμό του Ισπανού μέχρι το καλοκαίρι και μάλιστα έχει στείλει τα συμβόλαια υπογεγραμμένα, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του στην Sportday.


Ο 25χρονος χαφ θα περάσει από τα τυπικά ιατρικά τεστ και κατόπιν θα μεταβεί στα γραφεία της «Ένωσης» για να υπογράψει. Σύμφωνα με τον Χέλου Ροντρίγκες δεν θα υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, κάτι που αποτελεί επιθυμία του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει πει επανειλημμένως ότι προτεραιότητά του παραμένει το ισπανικό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο αγώνας Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό έβαλε στην … αναμονή τα θέματα των Γεωργιάδη, Βέλλιου και Ιγκλέσιας. Ο μέσος της Λάρισας αναμένεται να αποκτηθεί το καλοκαίρι, ενώ για τον μεσοεπιθετικό του Πανσερραϊκού θα κατατεθεί πρόταση τις προσεχείς ημέρες.

Έταξε ρεπό ο Χιμένεθ

Χαρές και πανηγύρια επικρατούσαν όπως ήταν φυσικό στα αποδυτήρια της ΑΕΚ, μετά το τέλος του νικηφόρου (2-0) αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Τα πειράγματα προς τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων, κυριάρχησαν ενώ το «παρών» έδωσε και ο Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος μοίρασε συγχαρητήρια σε κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν και τα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μάλιστα έταξε διήμερο ρεπό, αν οι παίκτες του νικήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο το ΟΑΚΑ.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει, όπως όλα δείχνουν, τους Μανωλά και Γεωργέα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή και του Καφέ. Αντίθετα «ετοιμοπόλεμος» αναμένεται να είναι ο Γκέντσογλου, με την περίπτωση του Γιάχιτς να κρίνεται σήμερα, αφού αποχώρησε με ενοχλήσεις χθες από το ΟΑΚΑ.

Πηγή:sport-fm.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/


SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: