Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Κόκο Σάμνερ: Η κόρη του Στινγκ μιλά για τον πατέρα της

«Το ότι είμαι κόρη του δεν με βοήθησε. Δεν θα κάνω ποτέ ντουέτο μαζί του»




Η Κόκο Σάμνερ θέλει να πάει κόντρα στην πορεία που συνήθως έχουν τα παιδιά των διάσημων αστέρων της μουσικής και να πετύχει με τον δικό της τρόπο. Η κόρη του Στινγκ και της Τρούντι Στάιλερ μίλησε στην Daily Mail για τον πατέρα της αλλά για το πώς το γεγονός ότι έφτασε κοντά στο θάνατο, ήταν ευνοϊκό για την δημιουργικότητά της.

Η 20χρονη Κόκο μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, με τίτλο «The Constant», μαζί με την μπάντα της, «I Blame Coco», αλλά και ένα single, «Turn Your Back On Love», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου. Ο χρόνος της μοιράζεται ανάμεσα στο Λονδίνο και το Γουιλτσάιρ.
Για το ότι είναι κόρη ενός superstar: «Το ότι είμαι κόρη του Στινγκ δεν μου άνοιξε πόρτες. Εκείνος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δική μου καριέρα και έτσι θέλω να παραμείνουν τα πράγματα. Ο κόσμος θα λέει ότι είμαι απλά η κόρη ενός διάσημου σταρ, το οποίο είναι υποτιμητικό. Υποθέτουν λανθασμένα ότι είμαι ένα κορίτσι που πηγαίνει στα πάρτι και κάνει μουσική στον ελεύθερο χρόνο του. Αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα».

Γιατί δεν θα κάνει ποτέ ντουέτο με τον πατέρα της: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβεί ποτέ αυτό. Μπορεί νa είναι ο μπαμπάς μου, αλλά λειτουργούμε καθένας σε διαφορετικό μουσικό σύμπαν. Σπάνια του μιλώ για τη μουσική μου. Όταν άκουσε το δίσκο μου, μου είπε ότι του αρέσει και αυτό ήταν».

Γιατί δεν δέχεται χρήματα από τους γονείς της: «Παλεύω να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη. Η οικονομική ανεξαρτησία είναι ζωτικής σημασίας για την αυτοπεποίθηση. Ποτέ δεν ήθελα να βασίζομαι στους γονείς μου με κανένα τρόπο γιατί ήξερα ότι αν συνήθιζα σε αυτό, θα το έκανα όλη μου τη ζωή. Κάθε μέρα στη ζωή μου κάποιος θα μου πει ότι τα είχα όλα πολύ εύκολα. Είναι μία ενοχλητική παρανόηση με την οποία έχω μάθει να ζω».
Πώς παραλίγο να φτάσει στο θάνατο: «Το 2009 είχα ένα ατύχημα σε ένα εστιατόριο του Λος Άντζελες και έπαθα κάταγμα κρανίου. Με πήγαν στο νοσοκομείο. Εγώ αρνούμουν να κάνω εγκεφαλογράφημα. Ο μπαμπάς μου έτρεξε δίπλα μου και μου είπε ότι μπορεί να πεθάνω αν δεν το κάνω. Μετά από τέσσερις μέρες στην εντατική, μου έδωσαν βαριά φάρμακα. Αυτά, μου δημιούργησαν την κατάλληλη διάθεση για να γράψω τραγούδια».

Για τα μέρη στα οποία της αρέσει να παίζει μουσική: «Μου αρέσει να παίζω μουσική κάτω από γέφυρα και στα κομμωτήρια .Τα πιο παράξενα μέρη είναι τα καλύτερα. Μία φορά διοργάνωσα ένα event κάτω από γέφυρα αλλά και σε γραφεία. Τραγουδούσα κάποια στιγμή κάθε μήνα σε ένα κομμωτήριο στο Kentish Town Road, στο Λονδίνο».

Για τη διασημότητα: «Η διασημότητα με κάνει να ντρέπομαι. Μεγάλωσα με διάσημο μπαμπά, αλλά ποτέ δεν τον είδα ως celebrity. Ήταν απλά ο μπαμπάς μου. Μεγάλωσα χωρίς να με ενδιαφέρει καθόλου η φήμη και έτσι παραμένω. Κάποτε έκανα μία καμπάνια της Burberry με την Άγκνες Ντέιν. Όποτε περνούσα από κατάστημα που είχε την τεράστια αφίσα μου, πέθαινα από τη ντροπή μου».

πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: