Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Στο δρόμο για το Ντίσελντορφ

Οι υποψήφιοι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision φωτογραφίζονται πρώτη φορά μαζί και δίνουν τις πρώτες τους συνεντεύξεις λίγο πριν από την τελική επιλογή.


Αντιγόνη Ψυχράμη 
«Αυτό που θέλω είναι να ζήσω όλη αυτή την μεγάλη εμπειρία, να απολαύσω το δημιουργικό της κομμάτι. Χωρίς άγχος και χωρίς ο,τιδήποτε άλλο. Δεν θέλω να χάσω τον εαυτό μου μέσα σε αυτή τη διαδικασία». 

Από τις ξένες συμμετοχές, αυτή που ξεχωρίζει μέσα της είναι «Ο Alexander Rybak με το τραγούδι του. Είχε κάτι το ιδιαίτερο και μου άρεσε πολύ».



Κόκκινα Χαλιά

Ο Γιώργος Παπαδημητράκης, ο Λευτέρης Γιαννόπουλος, ο Φώτης Δεληνικόλας και ο Αλέξανδρος Δημόπουλος ξεχώρισαν μέσα από το X-Factor και προετοιμάζονται εντατικά για την Eurovision. 

«Τα τελευταία χρόνια την παρακολουθούμε φανατικά. Κατά 80% η επιτυχία εξαρτάται από το κομμάτι, αλλά και από το performance», υποστηρίζουν.

Τριημητόνιο

Η παρουσία των Δημήτρη Πάσιου, Αγγελου Αυγουστή και Μάριου Κούμα έκανε αίσθηση μέσα από το X-Factor. Τρία άγνωστα μεταξύ τους παιδιά ένωσαν τις φωνές τους για το ριάλιτι και τώρα για την Eurovision.
 
«Αυτή την περίοδο δοκιμάζουμε πολλά κομμάτια και δικά μας και άλλων συνθετών, για να δούμε ποιο τραγούδι θα πούμε στο διαγωνισμό. Η τελική επιλογή θα γίνει από εμάς και την εταιρεία μας».



Νικκι Ροντέ


Γεννημένη στον Καναδά, με δεκαετείς σπουδές στην όπερα, η 19χρονη Νλικκι, από τις οντισιόν στο X-Factor , έφτασε στην Ελλάδα και δηλώνει έτοιμη να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην Eurovision: 

«Ηταν άπιαστο όνειρο για μένα. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι από τις οντισιόν έφτασα στην Ελλάδα και σε μικρό διάστημα συζητιέται τ’ όνομα μου για να βρεθώ στο ηγδτ του διαγωνισμού».

Βαλάντω Τρύφωνας

Η 22χρονη Βαλάντω, που διακρίθηκε μέσα από το Greek Idol,δηλώνει έτοιμη για το μεγάλο βήμα της Eurovision: «Είναι κάτι που μπορώ να κάνω και, μάλιστα, σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο. Θα είναι μία πολύ καλή εμπειρία για μένα».
 
Δηλώνει φαν του θεσμού από μικρή και θα προτιμούσε να διαγωνιστεί «με ένα τραγούδι που να έχει αγγλικό στίχο».



Λούκας Γιώρκας


«Αυτός ο διαγωνισμός θα μου χαρίσει πολλές εμπειρίες και κάτι πάρα πολύ δυνατό. Ο δικός μου στόχος και ρόλος είναι να κάνω πολύ καλά αυτό που αγαπάω. 

Ο,τι φέρει αυτό, καλοδεχούμενο», δηλώνει ο 24χρονος Λούκας, που από τις σπουδές του στο τμήμα Βιολογίας στην Αθήνα, βρέθηκε να συμπληρώνει τα χαρτιά του για το X- Factor και τη νίκη του εκεί.


ΠΗΓΗ: People
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: