Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Μισό εισιτήριο για τους ανέργους

Μισό εισιτήριο για τους ανέργους

Μειωμένο εισιτήριο ως και 50% ενδεχομένως να ισχύσει για τους ανέργους, σύμφωνα με δήλωση του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Σπύρου Βούγια.
Ο υφυπουργός, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, είπε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν μειωμένα εισιτήρια για μια μεγάλη μερίδα των ανέργων.

Επιπλέον, ο κ. Βούγιας απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο της ιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών, ωστόσο χαρακτήρισε υποχρεωτική την αύξηση των τιμών των εισιτηρίων, αφού υποστήριξε πως με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται οι θέσεις εργασίας αλλά και δημιουργούνται νέες.

Θετική η πρώτη συνάντηση υπουργού -ΕΘΕΛ

Την ίδια στιγμή, η συνάντηση που είχε ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας με τους τεχνικούς και τους διοικητικούς της ΕΘΕΛ διεξήχθη σε καλό κλίμα, όπως διαβεβαίωσε η αντιπροσωπεία των εργαζομένων.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο διάλογος θα συνεχιστεί μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου και επανέλαβαν ότι για αυτούς οι "κόκκινες γραμμές" είναι ο δημόσιος χαρακτήρας των αστικών συγκοινωνιών, το ενιαίο μισθολόγιο, ο γενικός κανονισμός εργασίας και η συλλογική σύμβαση.

Ο διάλογος συνεχίζεται την Τρίτη με τους εργαζόμενους του Μετρό και του ΗΣΑΠ.
Πηγη:cosmo.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: