Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τολμήστε το έντονο μακιγιάζ

Τολμήστε το έντονο μακιγιάζ

Το μακιγιάζ είναι το όπλο κάθε γυναίκας που θέλει να δείχνει πάντα όμορφη και λαμπερή. Ακολουθήστε κάποια απλά και βασικά βήματα και αναδείξτε τον καλύτερό σας εαυτό!
Οι τάσεις στο μακιγιάζ για τη συγκεκριμένη περίοδο, προστάζουν να δώσουμε έμφαση στα μάτια και τα χείλη.


Συγκεκριμένα, το «γατίσιο» βλέμμα με έντονη γραμμή eye liner, smoky look και αρκετή μάσκαρα, είναι η καλύτερη επιλογή για μια βραδινή σας έξοδο. Αυτό το μακιγιάζ μπορείτε να το προσαρμόσετε και την μέρα, χρησιμοποιώντας γήινα χρώματα στα μάτια, όπως καφέ και μπεζ.


Τα έντονα χείλη σε όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου, είναι η τάση που εντυπωσιάζει όμως χρειάζεται προσοχή καθώς υπάρχει πιθανότητα να δείχνετε υπερβολικές. Για όσες δεν τολμούν το έντονο κόκκινο, μπορούν να δοκιμάσουν τις αποχρώσεις του πορτοκαλί. Για να έχει διάρκεια το κραγιόν σας καλό θα ήταν να απλώσετε ένα μολύβι περιγράμματος σε όλη την επιφάνεια των χειλιών προτού βάλετε το κραγιόν.

Μη ξεχνάτε να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα. Για να διατηρηθεί περισσότερο η μάσκαρα και να δείχνουν πιο μεγάλες οι βλεφαρίδες, βάλτε λίγη ποσότητα πούδρας πριν από τη μάσκαρα.
Πηγη:newsbeast.gr







ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: