Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Φαίη Σκορδά: «Με τον Γιώργο νιώθω ότι έχω ήδη ένα μωρό στο σπίτι!»

Καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του συζύγου της




Εκτός από την καθημερινή πρωινή τηλεοπτική τους συνάντηση, βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά και μπροστά στο ραδιοφωνικό μικρόφωνο, καθώς η Φαίη Σκορδά –το μεσημέρι της Τρίτης 11 Ιανουαρίου– ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας με την Ελεάννα Τρυφίδου, από τη συχνότητα του Real FM.


H 31χρονη εγκυμονούσα παρουσιάστρια και ο σύζυγός της έφτασαν μαζί στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού λίγα λεπτά πριν από τις δύο το μεσημέρι. Η Φαίη Σκορδά, στον έκτο πλέον μήνα της εγκυμοσύνης της, ήταν πολύ χαλαρή, άνετη και ευδιάθετη και δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει σε όλα σχεδόν τα μηνύματα των ακροατών, οι οποίοι ήθελαν να μάθουν τα πάντα για εκείνη, από το πώς είναι η κάθε μέρα της, μέχρι το αν ο σύζυγός της είναι «ζωηρός» στον ερωτικό τομέα (στη συγκεκριμένη ερώτηση δεν απάντησε, αλλά γέλασε!).


Μεταξύ άλλων, η Φαίη είπε: «Με τον Γιώργο στο σπίτι νιώθω ότι έχω ήδη ένα μωρό και τώρα περιμένω το δεύτερο». Επιπλέον, παραδέχθηκε ότι, αν και έγκυος, δεν είναι λιχούδα και δεν της αρέσει να τσιμπολογάει, σε αντίθεση με τον Γιώργο Λιάγκα.




πηγή:stylista.gr

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: