Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Σαρλότ Κασιράγκι: Πριγκίπισσα για φίλημα

Είναι νέα, όμορφη, γαλαζοαίματη, κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό, εγγονή του πρίγκιπα Ρενιέ και της κινηματογραφικής βασίλισσας του Χόλιγουντ Γκρέις Κέλι.

Η νεαρή Σαρλότ είναι ένα κορίτσι της εποχής της που τα έχει όλα, χωρίς να μοιάζει να ασφυκτιά στο πριγκιπικό της καλούπι. Αλλωστε, η δυναστεία των Γκριμάλντι ήταν πάντα πιο χαλαρή στο πρωτόκολλο.

Κατά τη διαμονή της στην Ελβετία και συγκεκριμένα στο Σεν Μπριτζ- όπου ήταν καλεσμένη από την οικογένεια Νιάρχου- κέρδισε όλες τις εντυπώσεις! 

Βλέπετε, η Σαρλότ και η μητέρα της, Καρολίνα, έμειναν στο κοσμοπολίτικο θέρετρο μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, όχι μόνο για να κάνουν σκι, αλλά και για να συμμετάσχουν στις φιλανθρωπικές βραδιές του Corviglia Club που πραγματοποιούνται τέτοια εποχή κάθε χρόνο.

Είναι η 4η στη σειρά διαδοχής του θρόνου, σπούδασε Φιλοσοφία και το μεγάλο της πάθος είναι τα άλογα και η μόδα. 

Πριν από μερικούς μήνες, συνδυάζοντας τις δύο μεγάλες αγάπες της, υπέγραψε «χρυσό» συμβόλαιο με τον ιταλικό οίκο Gucci, προκειμένου οι σχεδιαστές του να επιμελούνται την επίσημη ενδυμασία της σε κάθε αγώνα. 



Οι πρόσφατοι ιππικοί αγώνες Gucci Masters, που διεξήχθησαν στην πόλη Βιλπίντ, κοντά στο Παρίσι, αποτελούν το τελευταίο εγχείρημα της νεαρής Σαρλότ, που έχει στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την Amade, μια οργάνωση φίλων των παιδιών, η οποία ιδρύθηκε από τη γιαγιά της, Γκρέις Κέλι, το 1963. 

Σήμερα, πρόεδρός της είναι η μητέρα της, Καρολίνα, η οποία παρευρέθηκε στην απονομή των βραβείων Gucci Masters αλλά και στους αγώνες, όπου παρακολούθησε την κόρη της μαζί με τον πρωταθλητή της ιππασίας Ροντρίγκο Πεσόα, δείχνοντας περήφανη για τη δεξιότητά της στην ιππασία.

Η αγάπη της για τα άλογα δεν είναι καπρίτσιο και, όπως έχει δηλώσει, «δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτά», όντως κάτοχος δύο αλόγων, του Troy και του Tintero. Μάλιστα, έχει βάλει στόχο την κατάταξή της στους καλύτερους ιππείς στον κόσμο.

Bride to be?

H Σαρλότ γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1986, ενώ όταν ήταν τεσσάρων χρόνων έχασε τον πατέρα της -που ήταν επιχειρηματίας και δεν ανήκε στους αριστοκρατικούς κύκλους- σε αγώνες ταχύπλοων σκαφών. 

Μεγάλωσε μαζί με τα αδέλφια της Αντρέα και Πιερ στο Φοντενεμπλό του Παρισιού, όπου τελείωσε το σχολείο. 

Τα τελευταία δύο χρόνια ζει μεταξύ Λονδίνου, όπου μένει ο αγαπημένος της Αλεξ Ντελάλ, Παρισιού, όπου βρίσκεται ο προπονητής της, και Μονακό, όπου ζει η μητέρα της. 



Οσο για τον Αλεξ; Ο 28χρονος είναι ιδιοκτήτης μεγάλης γκαλερί του Λονδίνου -20 Hoxton Square- και είναι ζευγάρι με τη νεαρή Κασιράγκι από το 2007.
 
Οι κοσμικογράφοι του Μονακό τη βλέπουν σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εγγονό του βαθύπλουτου Μπλακ Τζακ Ντελάλ. 

Ελληνίδες φίλες
Εκτός από κορυφαία αθλήτρια ιππασίας, η Σαρλότ είναι και περιζήτητη στους κοσμικούς κύκλους της Ευρώπης. 

H μεγάλη κόρη της Καρολίνα διατηρεί από πολύ μικρή φιλία με την Αθηνά Ωνάση, συνεχίζοντας κατά κάποιον τρόπο τη φιλία του πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό με τον παππού της Αριστοτέλη Ωνάση. 



Ωστόσο, αυτό που κυρίως ενώνει τα δύο κορίτσια είναι η αγάπη τους για τα άλογα. Απόδειξη η συμμετοχή της Αθηνάς στους πρόσφατους ιππικούς αγώνες Gucci Masters, στους οποίους συνοδευόταν από τον 38χρονο σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα. 

Η νεαρή Σαρλότ μπορεί να μην έχει γίνει πονοκέφαλος για τη μητέρα της με τα καμώματά της, όπως η θεία της Στεφανί και τα δύο μικρότερα αδέλφια της, ωστόσο, αν και επιλεκτικά, πρωταγωνιστεί στις κοσμικές στήλες. 

Αυτή η πλευρά της καλύπτεται από μια άλλη Ελληνίδα κολλητή της, την Ευγενία Νιάρχου. Οι δυο τους, εκτός από πάρτι και διακοπές, πολύ συχνά βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των ντεφιλέ των πιο μεγάλων οίκων μόδας. 


Πηγή: real.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: