Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Οι υπουργοί θα βαθμολογούν τους άλλους υπουργούς


Μια ιδιαίτερα πρωτοποριακή ιδέα θα εφαρμόσει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα με στόχο τη βελτίωση του έργου της, αρχής γενομένης από το πιλοτικό πρόγραμμα που παρουσίασε η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας στο υπουργικό συμβούλιο.


Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θεσμοθετεί τους ελέγχους μεταξύ των στελεχών της κυβέρνησης, μοιράζοντας στους υπουργούς δελτία όπου ανώνυμα θα αξιολογούν την πορεία πιλοτικών προγραμμάτων άλλων υπουργείων.

Αφού θα είναι ανώνυμη και άρα χωρίς τον κίνδυνο να εκτεθούν έναντι εταίρου συναδέλφου τους, οι υπουργοί θα έχουν την ευκαιρία, να κρίνουν αντικειμενικά, αλλά και να …βγάλουν απωθημένα και αντιπάθειες

Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός πρόβαλε βίντεο του σερ Κεν Ρόμπινσον όπου μιλάει για την παιδεία και τη σημασία να επικεντρωθεί η εκπαίδευση στην ανάπτυξη των τεχνών.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε σχετικά ότι «μπορεί να πει κανείς ότι η ανθρωπότητα οδεύει σε μία περιοχή, όπου θα έλεγα υπάρχουν μη χαρτογραφημένες θάλασσες. Εμείς, από θέση ευθύνης, χρειάζεται να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για κάθε εξέλιξη. Και θεωρώ ότι έτσι δίνουμε και το στίγμα, κάνοντας αυτή την προσπάθεια των καινοτομιών και της αναζήτησης, ότι χρειάζεται παντού αυτή η συνεχής πληροφόρηση και αναζήτηση, η αξιολόγηση και ο σεβασμός σε κάθε νέα ιδέα ή προσέγγιση που αναδύεται».

Πηγή: protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

0 σχόλια: