Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

«Η σχέση μας άγγιζε τα όρια της ομοφυλοφιλίας»


Αυτή τη δήλωση έκανε ο Jason Priestley, ο «Μπράντον» της δημοφιλούς σειράς της δεκαετίας του ’90, που κλήθηκε μαζί με τον Λούκ Πέρυ στην τηλεοπτική εκπομπή «Lopez Tonight».


Οι δύο πρωταγωνιστές που καθήλωσαν το κοινό για χρόνια με τις περιπέτειες και τις ερωτικές τους περιπτύξεις, ως Βράντον Γούλς και Ντύλαν Μακ Κέι, έδειξαν να απολαμβάνουν απόλυτα την κοινή τους συνάντηση μετά από τόσα χρόνια και επιδόθηκαν σε μια σειρά από αστεία και λογοπαίγνια, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην χαρακτηριστική κόμμωση του Jason Priestley που είχε γίνει στιλιστικό πρότυπο για τους νεαρούς της εποχής.

Αν και απέφυγαν κάθε αναφορά στους συμπρωταγωνιστές τους, όπως την «Μπρέντα», Shannen Doherty και την «Κέλλυ» Jennie Garth, οι δύο ηθοποιοί μίλησαν για τον «Μπράιαν Όστιν Γκρην»

Όταν ο παρουσιαστής τους ρώτησε αν θα περίμεναν ποτέ ο Ντέιβιντ Σίλβερ, ο«Μπράιαν Όστιν Γκρην» της σειράς, να καταλήξει με την Μέγκαν Φοξ, ο Λουκ Πέρυ απάντησε πως ήταν βέβαιος καθώς τον είχε διδάξει πολλά σχετικά με τις γυναίκες.

Πηγή: protothema.gr
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

Author:

1 σχόλιο:

  1. Στην απλή ζωή μας, η αγάπη παίζει πολύ συγκεκριμένο ρόλο.Τώρα είμαστε σε θέση να κάνουν τη ζωή αγάπη σας υγιή και δεν έχει χώρο για οποιοδήποτε πρόβλημα τύπου. Όλα αυτά είναι δυνατά με τη βοήθεια του ναού AGBAZARA λύση. Με βοήθησε να κάνω ένα ξόρκι που έφερε πίσω τον χαμένο μου εραστή μέσα σε 48 ώρες που με άφησε για μια άλλη γυναίκα. μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον ( agbazara@gmail.com ) ή καλέστε τον στο ( +2348104102662 ) και να είναι ευτυχισμένος για πάντα όπως είμαι τώρα, με την εμπειρία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή